Äkki alustaks helikaardile draiverite paigaldamisest?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustÄkki alustaks helikaardile draiverite paigaldamisest?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustNo kurat, ei leia kusagilt seda plaati. Kas kuskil netist ei pruugu seda leida? Helikaardi kohta ei oska ka peast mingit infot jagada, aga leiab seda kusagilt arvutist?
muidugi tuleb kasuks ka teadmine, et mis arvutiga sul tegu PC või NB?
Kommentaar
-
Sõbrad, aidake välja.
Oskab keegi öelda, kus Tallinnas võiks olla selline koht (ilmselt käsitöö tuba/müügikoht), kus lähed kohale, saad välja valida mõne tassi või ehte, seda ise modifitseerida (peale joonistada/kirjutada/kujundada), siis pandaks ta vajadusel ahju ja varsti oleks tulem käes? Kunagi oli üks selline pood Gonsiori ja Narva mnt. vahel Maneezi paralleelis (see kust 60 sõidab), ent enam seal seda pole.
Tänud ette!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustLäpakas on ja ma arvasin ise ka, et helikaart on ilmselt intregeeritud. Eks ma uuri seda Realteki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustLäpakas on ja ma arvasin ise ka, et helikaart on ilmselt intregeeritud. Eks ma uuri seda Realteki.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
ML N760 on vist. Leidsin mingi sellise koha ja panin audio sealt installima, aga nüüd on mingi kala sees, ei lähe üle ühest kohas. Nõuab et ma mingi olemati file locate'iksin.
Edit: Tegelikult ma sain kõllid mingi asjaga tööle. Ma arvan, et ehk juba selle Realtekiga. Tänud kõigile.Last edited by Saarlane; 28.12.09, 17:50.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustKas sel aastal Aastalõputurniiri ei näitagi kuskilt?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustKas sel aastal Aastalõputurniiri ei näitagi kuskilt?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar