Algselt postitas marti88
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustmõni kultuuriliselt väga haritud inimene võiks mulle seletada , miks inimesed käivad teatris ja milleks on siukene tegevus kasulik? kui ntx on olemas kino, raamatud jms ? (lihtsalt hakkasin täna sellest mõtisklema)
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustmõni kultuuriliselt väga haritud inimene võiks mulle seletada , miks inimesed käivad teatris ja milleks on siukene tegevus kasulik? kui ntx on olemas kino, raamatud jms ? (lihtsalt hakkasin täna sellest mõtisklema)
Kommentaar
-
Teater pakub vahetumat elamust. Filmi lindil on asjad tihti ülepakutud ja palju on pandud efektide taha. Teatris saad sa nautida näitleja tood rohkem ja sisu ja vahetu elamus on paremad. Filmis on tihti põhirõhk efektil. Teatris on iga etendus natukene omamoodi ja teatris sa saad olla palju "lähemal" kogu asjaleLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTeater pakub vahetumat elamust. Filmi lindil on asjad tihti ülepakutud ja palju on pandud efektide taha. Teatris saad sa nautida näitleja tood rohkem ja sisu ja vahetu elamus on paremad. Filmis on tihti põhirõhk efektil. Teatris on iga etendus natukene omamoodi ja teatris sa saad olla palju "lähemal" kogu asjaleBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustAga raamatus on asi veel parem - kõik on nii nagu sina seda tahad. Kui nii võtta, siis on ka teater laisale inimesele või neile kellel endal kujutlusvõime piiratud.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustTäpselt!.. nii ,et nagu ma aru saan siis see teatri bisnis on mõttetu tühikargamine
.. nii aga tehke mulle selgeks mida tähendab klišee?
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustTäpselt!.. nii ,et nagu ma aru saan siis see teatri bisnis on mõttetu tühikargamine
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitust.pärast teete ise teatrit voodis (ilma publikuta)
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustTäpselt!.. nii ,et nagu ma aru saan siis see teatri bisnis on mõttetu tühikargaminearmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustÕige. Parem kuula mingit normaalset musooni:
Mina näen seda aga nii, et kes on need ütlejad, kellel on õigus öelda mis on "kõrgkultuur" ja mis mitte? Kui sa käid vaatamas kuidas Uuspõld laval peeretab, siis vaevalt see ülalolevast videost kuigivõrd erineb, kuid tegemist on ikkagi teatriga Samas kui sa vaatad teleteatrit, kas see on vähem kultuur kui sama lavastus koha peal vaadates? Siia võiks nüüd muidugi tuua sisse selle kuidas sa filmilindilt asja vaatad - kinos, kodus väikesest must-valgest televiisorist või kodus HD kvaliteediga. vaatad sa etendust teatris või etendatakse see sama lavastus sinu enda kodus.. kas ainult esitamise viis saab ära määrata "kultuursuse astme"?
Ja tagasi tulles eelmise lõigu alguse juude - pole sellist inimest, kellel oleks õigus ja volitus öelda, et "see" on kultuurne ja "see" pole.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSamas kui sa vaatad teleteatrit, kas see on vähem kultuur kui sama lavastus koha peal vaadates? Siia võiks nüüd muidugi tuua sisse selle kuidas sa filmilindilt asja vaatad - kinos, kodus väikesest must-valgest televiisorist või kodus HD kvaliteediga. vaatad sa etendust teatris või etendatakse see sama lavastus sinu enda kodus.. kas ainult esitamise viis saab ära määrata "kultuursuse astme"?
ilmselt pole sa kas teatrit koha pealt näinud või teatrit telest näinud...
ei pea olema raketiteadlane, et aru saada, et üks on värske heeringas, teine konserv...
sry, elx, ei midagi isiklikku soovitan teatrisse sul minna oleme sõbrad edasi
EDIT: teinekord kui kohtume, siis võin sulle pikemalt selgitada, et mis on vahe näitlemisel teatris ja mis kinolinal/teles. kuigi teater ja teatris lavastamine on baas kino ja tele jaoks, sealsete režissööride jaoks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar