Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • K Punkt
    U21
    • Jan 2010
    • 782

Algselt postitanud kasutaja marti88 poolt
    mõni kultuuriliselt väga haritud inimene võiks mulle seletada , miks inimesed käivad teatris ja milleks on siukene tegevus kasulik? kui ntx on olemas kino, raamatud jms ? (lihtsalt hakkasin täna sellest mõtisklema)
    Vb sellepärast, et teatris tomiub kõik Liveis Ega see vast rohkem kasulikum pole, kui raamatu lugemine , aga põnevam on see kindlasti :P
    sigpic

Kommentaar

• Jasper
      Maldini Baresi Rivera
      • May 2003
      • 16175

mõni kultuuriliselt väga haritud inimene võiks mulle seletada , miks inimesed käivad teatris ja milleks on siukene tegevus kasulik? kui ntx on olemas kino, raamatud jms ? (lihtsalt hakkasin täna sellest mõtisklema)
      ma tahaks ka teada!!!!!!!
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

• krizto
        Asjahuviline
        • Jun 2006
        • 256

Seal ei ole seda rõvedat popcorni haisu ja keegi ei aja taga kõrrega imedes viimast tilka cocat su kõrval

Kommentaar

• futbolidipaul
          U21
          • Aug 2003
          • 4404

Teater pakub vahetumat elamust. Filmi lindil on asjad tihti ülepakutud ja palju on pandud efektide taha. Teatris saad sa nautida näitleja tood rohkem ja sisu ja vahetu elamus on paremad. Filmis on tihti põhirõhk efektil. Teatris on iga etendus natukene omamoodi ja teatris sa saad olla palju "lähemal" kogu asjale
          Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

• elx
            Professionaal
            • Oct 2001
            • 5828

Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
            Teater pakub vahetumat elamust. Filmi lindil on asjad tihti ülepakutud ja palju on pandud efektide taha. Teatris saad sa nautida näitleja tood rohkem ja sisu ja vahetu elamus on paremad. Filmis on tihti põhirõhk efektil. Teatris on iga etendus natukene omamoodi ja teatris sa saad olla palju "lähemal" kogu asjale
            Aga raamatus on asi veel parem - kõik on nii nagu sina seda tahad. Kui nii võtta, siis on ka teater laisale inimesele või neile kellel endal kujutlusvõime piiratud.
            BVB - Vaprus

Kommentaar

• marti88
              citius! altius! fortius!
              • May 2005
              • 496

Täpselt!.. nii ,et nagu ma aru saan siis see teatri bisnis on mõttetu tühikargamine

.. nii aga tehke mulle selgeks mida tähendab klišee?

Kommentaar

• futbolidipaul
                U21
                • Aug 2003
                • 4404

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
                Aga raamatus on asi veel parem - kõik on nii nagu sina seda tahad. Kui nii võtta, siis on ka teater laisale inimesele või neile kellel endal kujutlusvõime piiratud.
                Nii ja naa. Kui sul puudub hea kujutlus võime, siis aitab teater välja. Ja tihti võib hea näitleja ka sita tüki heaks teha. Näide: Ma olen ise enda naine. Etendus kui selline pole teab mis suurem asi, aga kuidas E. Tamm selle välja mängis oli geniaalne!
                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

• ballack
                  vihreä-valko raidallinen
                  • Jul 2002
                  • 2881

Täpselt!.. nii ,et nagu ma aru saan siis see teatri bisnis on mõttetu tühikargamine

.. nii aga tehke mulle selgeks mida tähendab klišee?
                  Lähed naisega teatrisse....pärast teete ise teatrit voodis (ilma publikuta)

Kommentaar

• Jasper
                    Maldini Baresi Rivera
                    • May 2003
                    • 16175

Õige. Parem kuula mingit normaalset musooni:
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

• meesmuiste
                      ideaalmees
                      • Sep 2004
                      • 3284

Algselt postitanud kasutaja ballack poolt
                      .pärast teete ise teatrit voodis (ilma publikuta)
                      see kahjuks on ainult ballackul fantaasia, mis ei ole tema puhul määratud täitumisele

Kommentaar

• vincent
                        pohlaku koer
                        • Oct 2005
                        • 11538

mine perse, värdjas.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• marti88
                          citius! altius! fortius!
                          • May 2005
                          • 496

neeger ? :O palju õnne !

Kommentaar

• elx
                            Professionaal
                            • Oct 2001
                            • 5828

Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
                            Õige. Parem kuula mingit normaalset musooni:
                            No eks igaüks tõlgendab ikka asja nii nagu ta ise seda tahab

Mina näen seda aga nii, et kes on need ütlejad, kellel on õigus öelda mis on "kõrgkultuur" ja mis mitte? Kui sa käid vaatamas kuidas Uuspõld laval peeretab, siis vaevalt see ülalolevast videost kuigivõrd erineb, kuid tegemist on ikkagi teatriga Samas kui sa vaatad teleteatrit, kas see on vähem kultuur kui sama lavastus koha peal vaadates? Siia võiks nüüd muidugi tuua sisse selle kuidas sa filmilindilt asja vaatad - kinos, kodus väikesest must-valgest televiisorist või kodus HD kvaliteediga. vaatad sa etendust teatris või etendatakse see sama lavastus sinu enda kodus.. kas ainult esitamise viis saab ära määrata "kultuursuse astme"?

Ja tagasi tulles eelmise lõigu alguse juude - pole sellist inimest, kellel oleks õigus ja volitus öelda, et "see" on kultuurne ja "see" pole.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

• meesmuiste
                              ideaalmees
                              • Sep 2004
                              • 3284

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
                              Samas kui sa vaatad teleteatrit, kas see on vähem kultuur kui sama lavastus koha peal vaadates? Siia võiks nüüd muidugi tuua sisse selle kuidas sa filmilindilt asja vaatad - kinos, kodus väikesest must-valgest televiisorist või kodus HD kvaliteediga. vaatad sa etendust teatris või etendatakse see sama lavastus sinu enda kodus.. kas ainult esitamise viis saab ära määrata "kultuursuse astme"?
                              aaaaaaargghhhhhhhh

ilmselt pole sa kas teatrit koha pealt näinud või teatrit telest näinud...

ei pea olema raketiteadlane, et aru saada, et üks on värske heeringas, teine konserv...

sry, elx, ei midagi isiklikku soovitan teatrisse sul minna oleme sõbrad edasi

EDIT: teinekord kui kohtume, siis võin sulle pikemalt selgitada, et mis on vahe näitlemisel teatris ja mis kinolinal/teles. kuigi teater ja teatris lavastamine on baas kino ja tele jaoks, sealsete režissööride jaoks.

Kommentaar

• ballack
                                vihreä-valko raidallinen
                                • Jul 2002
                                • 2881

Eesti jalgpall ka nagu teater...enamus üritavad jalgpallureid mängida (ülejäänud väike osa on jalgpallurid)...teatris ka üritatakse looma või kingseppa või keda iganes mängida :P

Kommentaar

Töötlen...