Ma pole itimees, aga ma olen ajudega mees. Usu, sa ei võida nende klikkidega mitte sittagi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAlaselja valust lahti saamiseks peab tegema staatilisi seljaharjutusi. Üks harjutus näitkes selline: oled küünarnukkide ja varvaste peal toengus, keha sirgelt ja siis hoiad 10 sekundit üleval, lased alla tagasi ja nii kümme korda. sama külgedele.
Paar aastat tagasi mul selg rämedalt valutas, aga nüüd olen staatilisi harjutusi teinud ja väiksed vahelihased nii hullult tugevaks saanud, et pole viimase aasta jooksul mingit seljavalu olnud. magan kas või terve öö kõhuli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMa pole itimees, aga ma olen ajudega mees. Usu, sa ei võida nende klikkidega mitte sittagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMis ma tegema pean, kui WiFi levi kodus minut on, minut pole, minut on, minut pole. DigiTV töötab ja samuti ka internet teises arvutis, mis kaabliga netti ühendatud on. Kogu tavaar on Elioni oma.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustOi, tundub täitsa reaalne harjutus olevat ja peaks proovima millalgi. Aga kiropraktiku juurde kahjuks vist ei jõua, kuna elan Tartust/Tallinnast kaugel ja olen üldse arstide suhtes pessimistlik. Kuid kas sellised asjad võivad ka aidata, kui lödiseda massaživannis kuskil 30-40min ja nii nädalas mitu korda? Selleks küsin, et ei tahaks väga puhkust võtta trennidest ja ruttu terveks saada selle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMis ma tegema pean, kui WiFi levi kodus minut on, minut pole, minut on, minut pole. DigiTV töötab ja samuti ka internet teises arvutis, mis kaabliga netti ühendatud on. Kogu tavaar on Elioni oma.
Nii et mina soovitaks helistada Elioni
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustEndal ei olnud eile üldse netti aga DigiTV töötas ja täna nett jamab samamoodi nagu sul. Ise helistasin Elioni ja siis juhendas mind, tegin mingeid restarte jne. Pidi õhtul kell 9 uuesti helistama ja et kui siis netti pole teeb mingi tarkvara uuenduse ja kui siis ka ei tööta, siis tuleb homme tehnik külla.
Nii et mina soovitaks helistada Elioni
Kommentaar
-
see või?
Algselt postitas vincent Vaata postitustMulle tundub, et homset mängu ei võeta piisava tõsidusega. Isegi treeningväljakule on mingid alkašid tuterdama lastud:
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAlaselja valust lahti saamiseks peab tegema staatilisi seljaharjutusi. Üks harjutus näitkes selline: oled küünarnukkide ja varvaste peal toengus, keha sirgelt ja siis hoiad 10 sekundit üleval, lased alla tagasi ja nii kümme korda. sama külgedele.
Paar aastat tagasi mul selg rämedalt valutas, aga nüüd olen staatilisi harjutusi teinud ja väiksed vahelihased nii hullult tugevaks saanud, et pole viimase aasta jooksul mingit seljavalu olnud. magan kas või terve öö kõhuli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar