Algselt postitas xrip55
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustMida teha oskad?
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustEi .. Ma ei oska midagi teha:d Aga lihtsalt sellist vaja kuhu saaks tööpakkumise üles panna .DDELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustsiis koguaeg lööb cd-romi lahti ja ei lase sinna laule peale lasta.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustTeibi cd-romi sahtel kinni, siis ta enam ei pääse.Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustOskab keegi öelda , milles on probleem, kui ma üritan tühjale ümberkirjutatavale Verbatimi cd-le laule peale lasta arvutist, siis koguaeg lööb cd-romi lahti ja ei lase sinna laule peale lasta. Oskab keegi ehk aidata?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustOli mul kord probleem ühe programmiga BurnAware Free, mis ei tundnud muusikat kirjutades ära, et CD on tühi. Vahetades ümber CDBurnerXP vastu sain oma asjad kirjutatud. Mis programmi kasutad?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustextortion on üldsõna või, seda mõtled?
extorters ei peaks olema?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar