Algselt postitas erxu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustoki arvutitargad. minu mõistus on otsas. üritan juba nädal aega msni pääseda aga ei saa kuna ütleb, et teenus pole ajutiselt kättesaadav ja tõrkekood mingi 80488fb vms. Olen googlest igast trikke proovinud, aga ikka ei saa.. vahepeal korraks saan sisse aga järgmine kord siis jälle ei saa.. ei kujuta ette milles asi. teiste msnidega saan ilusti sisse.. 100x juba reinstallinud aga sellel pole mõtet
// Scooter, see savi kui seisma jääb. Ühekorra peale pidu oli sattunud minu pükste taskutesse ühe tüdruku kell ja siis ma veendusin täielikult, et kell on aksessuaar mitte mingi ese millega kella vaadata - sellel kellal oli klaasis suur mõra ja klaasitükk väljas + seierid ei liikunud.
Proovi seda. Natuke teine teema aga äkki aitab.varupallivarupumpaja
Kommentaar
-
ei pea. ei pea ka lõhutud Mingi vaasi kinni maksma - poodnik usaldab kliendi kätte oma kauba.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitusthttp://techblissonline.com/generic-h...ervices-error/
Proovi seda. Natuke teine teema aga äkki aitab.
Kui hotmail.com sisse login, siis ütleb et konto praegu blokeeritud ja kui tahan lahti saada pean valima nimekirjast oma riigi ja panema telefoninumbri kuhu peale tuleb aktiveerimiskood. Huvitav on aga see, et Eestit ei ole seal nimekirjas. Kuradi närvi ajab.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustEi aidanud, aga aitäh abi eest.
Kui hotmail.com sisse login, siis ütleb et konto praegu blokeeritud ja kui tahan lahti saada pean valima nimekirjast oma riigi ja panema telefoninumbri kuhu peale tuleb aktiveerimiskood. Huvitav on aga see, et Eestit ei ole seal nimekirjas. Kuradi närvi ajab.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustPole sellist valikut, aind suurriigid.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustseal selline süsteem, et kui riigi valin siis tuleb automaatselt riigikood ette mida ei saa muuta ja vaevlat mu moblale tuleks sms kui USA riigikood on ees
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar