Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
pakkuge netiühendust maale
hetkel on Eesti Energia seade "kõu", mis on aga täielik kräpp, viimasel ajal on netiühendus täielik sitt
ning ma maksan selle eest mingi 300.- kuus pluss veel Viasati eest ka mingi 300.-
mida ma peaks endale muretsema, et saaks korraliku neti majja
võib olla nii nett kui ka digi tv ühe paketi all
kuid võib olla ka vaid netiühendus
kellel mis kodus on, ning mis oleks hea ja kvaliteetne. laske tulla
PS kiiremas korras andke tulla, sest kui netiühendus samamoodi edasi nussib, siis paar tunni pärast viskan KÕU seadme ahju
Ole mees ja hoia "maa" ja internet lahus. Mine parem hari põldu
pakkuge netiühendust maale
hetkel on Eesti Energia seade "kõu", mis on aga täielik kräpp, viimasel ajal on netiühendus täielik sitt
ning ma maksan selle eest mingi 300.- kuus pluss veel Viasati eest ka mingi 300.-
mida ma peaks endale muretsema, et saaks korraliku neti majja
võib olla nii nett kui ka digi tv ühe paketi all
kuid võib olla ka vaid netiühendus
kellel mis kodus on, ning mis oleks hea ja kvaliteetne. laske tulla
PS kiiremas korras andke tulla, sest kui netiühendus samamoodi edasi nussib, siis paar tunni pärast viskan KÕU seadme ahju
Habe on häbe minu kõrval, poisike
kui ma tahaks mölinat kuulda, siis läheksin su ema juurde ja ta kurdaks mulle kui väike su munn on
ja Aanvaller - Ma eile õhtul vaatasin, et su emal hakkab pealagi juba kiilaks minema.
vau - emanaljad
ühesõnaga korraliku internetti siia on võimatu saada. elu ei peagi kerge olema
Just Just.... number tähistab ümbermõõtu(rindade) ning täht korvi suurust!
See number ei tähenda mitte rindade ümbermõõtu, vaid ümbermõõt rinna alt. A la 100c ei tähenda, et naine on hiiglaslike tissidega vaid lihtsalt paks. Täht näitab kui suured rinnad on elik kui palju on rinnaümbermõõt suurem ümbermõõdust rindade alt.
Kommentaar