Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • cannuman
    fänn
    • Jun 2004
    • 15044

ma pole ka nii täpselt uurinud, aga googelda ja leiad õpetuse kuidas ise aku vahetada.

Sugulasel läks mingit vedelikku sisse ja keeras touch-i pekki. Küsiti mingi 1500- vist remondi eest. Arvestades, et kasutatud ipodi võib veel muidu vigu olla ja 1500 eesti ei pruugi see ka ideaalselt korda saata, siis parem investeerida see raha uue ipodi ostmisse. Vana ise lahti kiskuda ja parandada youtubes/googels leiduvate õpetuste järgi. Kui ei saa asja siis ei saa..kui saab siis saab alles jäänud 1500 eest õlut osta.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
      Bradolf Pitler
      • Jan 2004
      • 30425

Telekas on Sampo panga reklaam, mille taustaks on üks kunagine tuntud Eesti lugu. Refräänis on sellised sõnad: "Ise laulu võin laulda" jne. Tuntud laul, aga ei suuda kuidagi välja mõelda, et mis lugu see oli. keegi aidata oskab?

Kommentaar

• ericbana
        Asjahuviline
        • Jun 2004
        • 7758

Regatt - "Mina ise" peaks olema.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
          Bradolf Pitler
          • Jan 2004
          • 30425

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
          Tänud.
          xoxo

Kommentaar

• meesmuiste
            ideaalmees
            • Sep 2004
            • 3284

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
            vale vastus, kuna Regatt on selle loo järgi teinud. minu teada esitasid seda lugu algselt Eestis Ele ja Kaja Kõlar. a vbla tolles reklaamis nad seda muidugi võivad esitada.

Kommentaar

• aanvaller
              Eesti koondislane
              • Mar 2007
              • 3388

õhtust, mul on Nokia 5800 express music ja ma tahan sinna sissa kuidagi toppida terve MM-i kava (http://sport.err.ee/jalgpall.php?0550545)

Ja ma tõesti ei viitsi hakata sinna Note'si neid kirjutama
              Mis võimalusi mul on? Proovisin wordiga arvutist saata moblasse aga tuli kiri et "cant open". 5800 on smartphone= kuidagi peaks ikka saama. Tehnoloogia, tehnoloogia.

Kommentaar

• vincent
                pohlaku koer
                • Oct 2005
                • 11538

Algselt postitanud kasutaja meesmuiste poolt
                vale vastus, kuna Regatt on selle loo järgi teinud. minu teada esitasid seda lugu algselt Eestis Ele ja Kaja Kõlar. a vbla tolles reklaamis nad seda muidugi võivad esitada.
                et päris täpne olla, siis:
                Ele ja Kaja Kõlar & Radar - "Ma ise".
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• meesmuiste
                  ideaalmees
                  • Sep 2004
                  • 3284

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
                  et päris täpne olla, siis:
                  Ele ja Kaja Kõlar & Radar - "Ma ise".
                  ja kui veel täpsustada, siis kas ei olnud "Mina ise"?

Kommentaar

• vincent
                    pohlaku koer
                    • Oct 2005
                    • 11538

Noh, guugeldades Regati järgi, tuleb vastuseks "Mina ise", originaali ehk Radari esitatu puhul aga "Ma ise." Kui nüüd muidugi täpsustada. Ma usun, et Dannar on tegelikult soovitu juba ammu kätte ka saanud .
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• cannuman
                      fänn
                      • Jun 2004
                      • 15044

Algselt postitanud kasutaja aanvaller poolt
                      õhtust, mul on Nokia 5800 express music ja ma tahan sinna sissa kuidagi toppida terve MM-i kava (http://sport.err.ee/jalgpall.php?0550545)

Mis võimalusi mul on? Proovisin wordiga arvutist saata moblasse aga tuli kiri et "cant open". 5800 on smartphone= kuidagi peaks ikka saama. Tehnoloogia, tehnoloogia.

.txt faili oskab mu vana Nokia ka lugeda. Proovi selles formaadis.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
                        Noh, guugeldades Regati järgi, tuleb vastuseks "Mina ise", originaali ehk Radari esitatu puhul aga "Ma ise." Kui nüüd muidugi täpsustada. Ma usun, et Dannar on tegelikult soovitu juba ammu kätte ka saanud .
                        Sain jah täitsa esimesest vastusest õige loo välja tuletada. Mäletasin, et see oli 80-ndatest, aga meesvokaal ajas segadusse ja nii seostasin seda Jak Ioalaga.

Kommentaar

• Scooter
                          Andekas disainer :)
                          • Aug 2001
                          • 5694

Algselt postitanud kasutaja aanvaller poolt

Proovi parem telefoniga avada see leht!
                          DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                          Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

• EgoTrip
                            Frequent Flyer
                            • Dec 2001
                            • 4594

selline probleem
                            tahan viia läpaka garantiisse, kuid üks leht on kaduma läinud
                            olemas on kõik ostu paberid, liisingulepingud, karp jne jne
                            kuid ainukene asi mis puudub on Samsungi garantiileht. samsung nõuab seda lehte
                            läksin siis O clicki oma asjadega, ning nad ütlesid, et nad ei saa isegi arvutist järele vaadata selle arvuti garantii koodi, sest neil on vahepeal süsteemi uuendus olnud, ning 2008 aasta müüke sellega ei näe
                            ühesõnaga, garantii kehtib augusti lõpuni, ning mul videokaart pekkis, kuid firma ei võta arvutit vastu, sest garantiileht on puudu.
                            kuid on olemas liisinguleping, minu nimel, kus on märgitud ostu kuupäev, toote nimi. ning selle alusel nad ei võta vastu.
                            kas neil on õigus keelduda?
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

• Malfoy
                              Kosmopoliitne silgutünn
                              • Feb 2002
                              • 1038

Tahaks Põhja-Korea jalgpallikoondise särki. On see tellimise teema või saab kuidagi muud moodi?
                              Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Algselt postitanud kasutaja EgoTrip poolt
                                selline probleem
                                tahan viia läpaka garantiisse, kuid üks leht on kaduma läinud
                                olemas on kõik ostu paberid, liisingulepingud, karp jne jne
                                kuid ainukene asi mis puudub on Samsungi garantiileht. samsung nõuab seda lehte
                                läksin siis O clicki oma asjadega, ning nad ütlesid, et nad ei saa isegi arvutist järele vaadata selle arvuti garantii koodi, sest neil on vahepeal süsteemi uuendus olnud, ning 2008 aasta müüke sellega ei näe
                                ühesõnaga, garantii kehtib augusti lõpuni, ning mul videokaart pekkis, kuid firma ei võta arvutit vastu, sest garantiileht on puudu.
                                kuid on olemas liisinguleping, minu nimel, kus on märgitud ostu kuupäev, toote nimi. ning selle alusel nad ei võta vastu.
                                kas neil on õigus keelduda?
                                Uuri tarbijakaitsest järgi. Nad vastavad sulle ilmselt üsna kiirelt.

Kommentaar

Töötlen...