Matemaatikud, mis siin valesti on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Käekiri on kole...Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMatemaatikud, mis siin valesti on?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Matemaatiline analüüs I, TTÜ?Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMatemaatikud, mis siin valesti on?
http://www.upload.ee/image/1737762/IMAG0726.jpg
Kommentaar
-
Vähemalt ei ole Lineaaralgebra, TTÜ TK.Algselt postitas tempo Vaata postitustMatemaatiline analüüs I, TTÜ?
Kommentaar
-
see on ju 9nda klassi matemaatika? parandage kui ma eksin aga seal juba tehti selliseid asju.Algselt postitas tempo Vaata postitustMatemaatiline analüüs I, TTÜ?
Kommentaar
-
Kui juba jagades suudab x'i ära kaotada, siis peab kõrgem mat olemaAlgselt postitas cannuman Vaata postitustsee on ju 9nda klassi matemaatika? parandage kui ma eksin aga seal juba tehti selliseid asju.
Kommentaar
-
Kuidas hääldatakse järgmist ungarikeelset sõnapaari "Nagy Vásárcsarnok"?Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustSisesta Googli tõlkesse keeleks ungari keel-eesti keel ning sisesta sinna see sõna.Seal juures on nupp millega saab kuulata sõna
...
Hala Madrid !

Kommentaar
-
nad vaaartarnok - nii kirjutaks ehk aga ei hääldata küll nii - "GY" on selline teistsugune d täht. Ei saa kirjutada nii.Algselt postitas imgoinghome Vaata postitustKuidas hääldatakse järgmist hungarikeelset sõnapaari "Nagy Vásárcsarnok"?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar