Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kas Inglismaal on ka sellised kõnekaardid nagu Smart, Diil, Simpel etc kus ei pea lepingut tegema? Eriti vinge oleks kui oleks ka mingisugune 3g netimaht (piiramatu oleks 5+) seal kaardil olemas. Enda numbriga läheks vist liiga kalliks Inglismaa siseselt helistada. Või ei oleks asjal mõtet?Kommentaar
-
Ise välismaale minnes olen mingit netibrokerit kasutanud, tundub, et saab ikka odavamalt kui otse, rentalcars.com või economycarrentals.com Eks see sõltub mis autot ja mis ajal vaja
Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja Plechazunga pooltJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.Kommentaar
-
Kas selle vahel, et algab Sochi olümpia ning Google on vikerkaarevärvides saab paralleeli tõmmata ?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kust saab osta nõukaaegsele meestekale õhukummi ja mantli? Mõõdud olid vana mantli peal 40x622
meestekas.jpgInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

läheb loosi, aitäh mjaasa!
Kommentaar