Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Naine võttis raamatukogust. Huvi pärast sirvisin ise ka veits ja lõppes sellega, et lugesin paari päevaga läbi.
Endal oli ka eelarvamus, et tegu on mingi jube kollase suhtete lahkamise raamatuga, aga tegelikult on see Keskerakonna ajaloost pmst. Üsna sarnane Muuli varasemate Isamaa ja Reformierakonna raamatutega. Julgen soovitada.
Fun fact et Vilja kandideeris ise ka rojalistide nimekirjas riigikokku, aga ei saanud sisse. Samadel valimistel kus Teiter ja Kulbok & co said.Kommentaar
-
noh, enam-vähem kõik nad olid (hilisemad) keskerakondlased - Vilja, Ralf Parve jun, praegune sots Aimla, koos eelmisega 1995 keski koosseisus riigikokku valitud ja sealt aasta pärast kambaga arenguparteisse lahkunud Tõnu Kõrda jne
mis on mõningaid analüütikuid pannud ka arvama, et näilise nalja näol võis tegu olla teise poliitilise jõu käepikendusega..GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Dannar, või keegi. Mis värk selle Oudekki Loonega on? Ei tohiks ju üldse loll tädi olla, nahhui ta jätkuvalt Edgari tagumiku küljes elab? Ma saaks aru kui jubedast omakasust oleks, head ametikohad ja särgidvärgid mängus, aga ta saab ilmselt ise ka ju aru, et Edgari mäng on mängitud. What gives?Giggs will tear you appart.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Seda küll, aga nagu ma mainisin, ma ei taha endale füüsilist krediitkaarti teha, kuna selleks pole otsest vajadust. Mingi 6.99 pärast kaarti tegema ei hakka ju. Seni olen läbi ajanud 30 päevaste virtuaalidega.
Sellest ka soov Telia kaudu (hind sama) ja las tiksuks püsikorraldusega arvelt.Kommentaar
-
Kas selline asi oleks täiesti välistatud, et alles jääks "keskerakond" ja kõrvale tekiks "Keskerakond 2"?
Kas uue ametliku erakonna loomiseks oli vaja mingi tuhat liiget vms? Krt, tehke asi ära!Joga Bonito!!!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar