320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMis riigiteatajal viga on? Super hea leht ju. Eriti siis, kui pead regulaarselt välismaa kohtulahendeid otsima. Väga mõnus on näiteks pärast Saksamaa lahendite otsimist riigiteatajat kasutada. Jääb arusaamatuks, mis põhjusel mingit alternatiivi peaks soovima.
Kommentaar
-
Ära telli, jääd vahele veel!
Sagenenud on interneti teel postipakiga narkootikumide tellimine. Pakendamise osas ollakse leidlikud ja kogused varieeruvad mõnest grammist kilodeni. Kaius Mölder Viimastel aastatel on postifirma kogu oma töö ümber korraldanud ja omaaegsed postkontorid on asendatud mugavate ja turvaliste pakiautomaatide võrgustikuga. Inimese jaoks on elu tehtud võimalikult mugavaks ning postisaadetised jõuavad kiiresti ühest automaadist teise. Seda […]Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Huvitav, kui teha Eestis hääletus ELi jäämise kohta, siis mis tulemused tuleksid? Ma ise arvan, et oleks rohkem jääda soovijaid, kui alguses liitujaid. Samas ei ole ilmselgelt ma massidega ühel arvamusel.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustHuvitav, kui teha Eestis hääletus ELi jäämise kohta, siis mis tulemused tuleksid? Ma ise arvan, et oleks rohkem jääda soovijaid, kui alguses liitujaid. Samas ei ole ilmselgelt ma massidega ühel arvamusel.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Kas interweebis on saadaval/nähtavad Circle K (Eesti) reklaamid?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar