Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Nii, veel üks kodutarbeline küsimus. Tahaks tugitooli või siis sellisemat paarikohalist diivanit, mida teleka ette panna ja kus lösutada saaks. Kunagi oli Baltas väga tore kasutatud mööbli ait, aga kus praegu sellist mööblit leida saaks?Kommentaar
-
reeglina ikka täiesti lolliks maksmine,kui köök aint(no ilmselt tuleb kilbis ka ikka toimetada, aga siiski), siis ma ei näe põhjust, et kasvõi samas ettevõttes töötav elektrik sul õhtul selle asja joonde ei võiks ajada. reeglina läheb elektrikul terve korteri tegemiseks 2-3 tööpäeva ja hinna soov on sinna 20-25 euri tunnis kanti.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Siia võid ka piiluda: http://www.moobeldaja.ee/
Korralik kaup ja kui kauplemist ei häbene, siis pole ka hinnad kivisse raiutud.Kommentaar
-
Sa otsid kasutatud mööblit?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Voodi.eesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kas viin võib tõesti -22 juures külmuda? Kujutasin küll ette, et korraliku haljasega seda juhtuda ei tohiks.Elu on lühike, pidu on pikk.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar