Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mis värk nende Levi's t särkidega järsku on? Vahepeal kõnnib minuti jooksul 5 eri inimest sellise särgiga vastu.
Pakun suvalt, et mingid instastaarid kandsid neid oma piltidel ja kõik noored hakkasid neid siis järsku ostma. Või on siin miskit muud taustal?Joga Bonito!!!Kommentaar
-
80-s coming back riietuses. Pole tänavapildis tähele pannud veel?
Isegi muuskia on tagasi, ainult et boomboxi asendab bluetooth kõlar.Kommentaar
-
Sa oled ajast maas, 80ndad juba olid, ma pigem vaatan, et 90ndad tulevad. Nii mõnigi noor on nagu "päästja koolikellast" välja karanud. Pükste kõrge värvel, "banaanipüksid", värvikirevus jne.BVB - VaprusKommentaar
-
Ma hakkasin last lasteaiast koju tuues mõtlema, et kui Printsessi-Sille vms ta nimi oli, ütles Jani filmis "mees, tead sa ka, mitu kilomeetrit munni ma olen pidanud selle auto pärast imema olen pidanud", siis kuidas seda täpselt mõõdetakse?
Ehk kas kilomeetris on koos KÕIK imetud munnid või pigem on liidetud imemisliigutuste distants?
Ehk kas meetriks on vaja viis 20cm-st munni või piisab meetri täissaamiseks võtta 20cmine viis korda täielikult suhu?Kommentaar
-
Mehhanisaator
Ma pakuks välja, et imemisliigutuse distants. 20cm emmiga saab ühe sisse-välja laksuga 40cm kätte. Ehk meetriks on vaja teha 2 ja pool liigutust. ? Imelik muidugi, et sul sellised mõtted lapsega lasteiaiast tulles on.Ma hakkasin last lasteaiast koju tuues mõtlema, et kui Printsessi-Sille vms ta nimi oli, ütles Jani filmis "mees, tead sa ka, mitu kilomeetrit munni ma olen pidanud selle auto pärast imema olen pidanud", siis kuidas seda täpselt mõõdetakse?
Ehk kas kilomeetris on koos KÕIK imetud munnid või pigem on liidetud imemisliigutuste distants?
Ehk kas meetriks on vaja viis 20cm-st munni või piisab meetri täissaamiseks võtta 20cmine viis korda täielikult suhu?
Seksikas kasvataja ?
Kommentaar
-
Ei, mingi suure autoga tibi tahtis ülekäigukal alla ajada.Kommentaar
-
+1
Mehhanisaatoril on õigus, just nii seda arvutataksegi.
dick size x thrust = dick-mile (eesti k. munni-meeter)
#scienceKommentaar
-
küsi oma eks-naiselt.Ma hakkasin last lasteaiast koju tuues mõtlema, et kui Printsessi-Sille vms ta nimi oli, ütles Jani filmis "mees, tead sa ka, mitu kilomeetrit munni ma olen pidanud selle auto pärast imema olen pidanud", siis kuidas seda täpselt mõõdetakse?
Ehk kas meetriks on vaja viis 20cm-st munni või piisab meetri täissaamiseks võtta 20cmine viis korda täielikult suhu?
Kommentaar
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar