Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mis kuradi buduaari foorumit ma loen. Sa võid meesterahvale 15 aastat järjest iga päev nätsu pakkuda ja ta ei saa midagi su tagamõttest aru. Rääkige konkreetselt ja mõlemal on parem tunne pärast.Ma üht oma lauset tegelt muudaks ehk "... asemel, et "mingitel päevadel on tunda midagi, mis meenutab higi lõhna, ma ei tea, miks nii on, kuid võiksid sellele tähelepanu pöörata".
Higi pole mõtet mainida, sest tegelt kui peseb, siis esimene reaktsion oleks, et mine perse. Et siis pigem, et ".. on tunda mingi kummaline vms lõhn, (et äkki higi, kuid ei ütleks alati, et see). Igatahes ma tunnen muret su pärast ja kas kõik on ikka korras."
See lõhna teema on tegelt seda olulisem, et kui see on tekkinud ja pole kogu aeg olnud. Siis see viitab mingile muutusele elus / tervises vms.Kommentaar
-
Otsin naisele sünnipäevaks nö põhikingituse kõrvale lisaks termostassi, mis oleks veidi erilisem ja parem kui mingi suvaline kohvitops. Mingi disaintoode vms. Keegi oskab midagi soovitada?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Apollos ja Rahva Raamatus hea valik erinevaid termotasse. Lisaks valmistatud bambusest. Valik ka päris suur Nt https://www.apollo.ee/ecoffee-cup-re...tg-vondel.html
Kommentaar
-
Miks ei tehta Tartus toidukaupade koduvedu, aga näiteks Pärnus pakutakse?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Seda kohe-kohe juttu on juba pikalt räägitud. Aga keegi vist kaugemale pole läinud.
Ole nüüd, tänapäeva tudengid on rikkamad.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar