Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Teoorias vist peaks seda suitsunurgas tegema, aga mu kõrval oli ka päris paljudel pohhui. Samas, noh, mind isiklikult ei häiri ja tundus, et teisi ka mitte.Kommentaar
-
Flora-Legia mängul tegi ka mingi värdjas. Minuni see pilv ei jõudnud, seega olin vait. Aga. Väga häirib, igal juhul hakkan röökima kui keegi kavatseb seda sitta minu läheduses tegema hakata.Homo homini lupus est - pede on pedele huntKommentaar
-
Siis kui ühiskond saab aru, et IQ pole oluline määraja.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Et ta ei lase ennast vaktsineerida ja siis on IQ kohe väiksem kui ta kinganumber?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mu hüpotees on, et Ott kuulis videost/luges tekstist/või mis iganes kujul see Tõnumaa postitus oli, seda, et "toetame Anneli Otti", ego sai pai ja pani laigi. Ülejäänud sisusse ta vaevalt süvenes. Ma ei usu, et isegi Kert Kingo oleks piisavalt loll ministrina selliste asjade laikimiseks.Kommentaar
-
Ülehindad kingot.Mu hüpotees on, et Ott kuulis videost/luges tekstist/või mis iganes kujul see Tõnumaa postitus oli, seda, et "toetame Anneli Otti", ego sai pai ja pani laigi. Ülejäänud sisusse ta vaevalt süvenes. Ma ei usu, et isegi Kert Kingo oleks piisavalt loll ministrina selliste asjade laikimiseks.Dreams cant be buyKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
vanus juba ka.
Kommentaar