Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Aga siis see on kuskil keelatud, et mõlemad kannaksid enda esimest vormi, mis on siis ju erinevad?
Mu küsimus tulenes sellest, et kas asja reaalne point on lihtsalt fännidele veel üks moekas vorm maha müüa?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kunagi oli reegel, et kui värvid samad, pidid mõlemad tiimid vahetama. Ei saanud aga välistatada, et vahetusvormid sarnased poleks. Siis pidi üks tiim leidma endale kiirkorras veel järgmise vormi, aga see oli juba paras jebimine, sest tuli kuskilt küla pealt laenata vms. Et seda vältida, hakati ametlikult ka kolmandaid vorme tekitama.20 LEGENDKommentaar
-
Lisaks on ka väravavahil mingit värvi särk.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kas ja kes müüb Eestis nutisõrmuseid?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Eile põgusalt räägiti.
Kas kivisildnik trollib neid pool taune “vabast eestist”(mis iganes) või ta täitsa tõsiselt paugutab? Juhtusin mingile paari päeva tagusele kõnele. Kõlas jube “rahva oma kaitse” moodi jutt. Laste verest toituvast nomenklatuurist ja värdjad, kes ajakirjanike mahituse peale endi lastesse mürki lasevad panna. Aga kõik plaksutasid ja vilistasid kaasa. Mul tekkis segadus.
Tegelikult kivika esituses ka varem näinud ülesastumisi, kus ma lihtsalt ei saa aru… Kas see kõik on ülevõlli ja sarkastiline huumor, või ta päriselt?
E: Ärge ajage sassi rähki ja sildniku.Kommentaar
-
10 aastat on ta kindlasti sellist joont hoidnud kui mitte kauem. Ei usu, et trollib.
Kas kivisildnik trollib neid pool taune “vabast eestist”(mis iganes) või ta täitsa tõsiselt paugutab? Juhtusin mingile paari päeva tagusele kõnele. Kõlas jube “rahva oma kaitse” moodi jutt. Laste verest toituvast nomenklatuurist ja värdjad, kes ajakirjanike mahituse peale endi lastesse mürki lasevad panna. Aga kõik plaksutasid ja vilistasid kaasa. Mul tekkis segadus.
Tegelikult kivika esituses ka varem näinud ülesastumisi, kus ma lihtsalt ei saa aru… Kas see kõik on ülevõlli ja sarkastiline huumor, või ta päriselt?
E: Ärge ajage sassi rähki ja sildniku."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."Kommentaar
-
Tollel kodanikul lugusid esitades tihtilugu kerge muie ka näole manatud, petab seegi.
Kurb muidugi, et ei trolli.
Tõsi, sõnu oskab ta seada. Aga nauditav oleks seda kuulata juhul kui ta sellist sousti ise tõe pähe ei võtaks. Kui rähk ja juur arvaks päriselt, et hamburgi lennujaama all on reptiilide pesa. Kus varjavad ennast lisaks veel liberastid, homoteerulli juhid, lakkamatult seksivad geyd ning kus kohast on tulnud ka biden pojaga. Poleks eriti humoorikas ja sarkastiline. Pigem kurb, skisofreeniline ja nõuaks arstide kiiret sekkumist edaspidiste ebatajude vältimiseks.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar