Lisaks tasub näpuga pakutavas järge ajada, mida üks või teine pank aeg-ajalt veel pakub - näiteks praegu saad SEBi plaatinaga ka auto kindlustatud ja igas riigis 3GB andmemahtu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMis on kinnisvara müüja motivatsioon müüa notariaalse järelmaksuga kinnisvara? Facebookide gruppides on omajagu ostusoove, järelikult on turgu sellise tehingu jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Mingi päraperse odav kinnisvara, kuhu pank ei taha laenu anda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Ostja poolelt saan aru, aga miks ma peaks müüma järelmaksuga ja oma raha ootama jääma ning järelmaksu lõppedes on inflatsiooni tõttu see raha väärtusetu.
Kommentaar
-
Mis meil siin regioonis päikesepaneelide tootlikus on külmal ja pimedal perioodil?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Sattusin ETV saate "Mis värvi on majandus" väikest lõiku nägema, kus Elektrilevi pealik Mihkel Härm rääkis, et keskmise (16-st korterit) kortermaja katusele saab lõtva paigaldada päikesepaneelid. Mis on tõsi. Ja et suvine vajadus on 5kw ning talvine 8kw, mis selle kõik ilusasti katab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Toortoituja!
Võib olla on meil pimedal ja külmal ajal teised seadused.
Igatahes nägin väikest lõiku ja kuna sealt ei tulnud ühtegi küsimust nende väidete peale, siis... oleme vist päästetud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Vaevalt. Võite ise selle saate üles otsida ja vaadata - ma ise ei viitsi (minul pimeda ajaga patareid hästi ei tööta)
Teine teema, mis sügavalt ohkama paneb on vaimse tervise rahastamine... või nuh, sellelt viiendiku ära võtmine - praegu juba on ja tuleb jõudsalt peale n.ö nupust nikastanuid (ja nagu viimased aastad on näidanud, siis ühiskond on ses teemas üsna tead-oskamatu).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust16 korterit ja 8kw? need on mingid vegani arvutused v?
4 majapidamist keedavad vett, üks praeb pelmeene ja ülejäänud istuvad pimedas...
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVaevalt. Võite ise selle saate üles otsida ja vaadata - ma ise ei viitsi (minul pimeda ajaga patareid hästi ei tööta)
Teine teema, mis sügavalt ohkama paneb on vaimse tervise rahastamine... või nuh, sellelt viiendiku ära võtmine - praegu juba on ja tuleb jõudsalt peale n.ö nupust nikastanuid (ja nagu viimased aastad on näidanud, siis ühiskond on ses teemas üsna tead-oskamatu).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar