Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mõnuagent 007
    Bradolf Pitler
    • Jan 2004
    • 30425

Kuidas hinnata väidet see ja see mees on voodis kehv (Sveta vs. Andrei valguses)?

On's see nagu Veerpalu? Väga tihti ei tule, aga kui tuleb, siis tablett sees ja parim?

Või nagu Mae? Midagi väga hiilgavat ei tule, aga alati teeb oma ära?

Või nagu Kanter? Oskab ühte trikki, aga seda megahästi?

Või nagu Nool? Igal alal jumala nitšekas, mitte parim, aga kokku väga tore ja purakat täis?

Või nagu Piiroja? Ükskõik, kui raske seis, vajadusel on valmis ikka appi tulema!

Või nagu Jaanson? Kuus minutit, pulss 230?

Või nagu Kuusmaa? Kolmestega?

Või nagu Tänak? Ilge lärm, et kõik märkavad, aga kui vale auk ette ei jää või kumm katki ei lähe, siis kõik rõõmsad?

vist on Värnik ikka kõige kehvem - tuleb hooga peale, aga siis pärsib alkohol sooritust.

või Drell? aluspüksid on küll puhtad, aga jalgevahel kaob kogu mäng.

või nagu Šmigun? Ole valmis halvaks analüütiliseks leiuks.

või Sildaru? Tegelikult sekstid isaga

või nagu jalkakoondis? algul lubab, aga siis ei jõua kuhugi

või nagu Aron? Tõmbab ringi

või nagu laskesuusataja? algab paljulubavalt, aga siis kardab pauku

või nagu Baruto? Kui alla jääd, siis on väga raske, aga tead, et saab mõne sekundiga läbi.​

Kommentaar

• boobek
      Eesti koondislane
      • Mar 2004
      • 2618

Algselt postitanud kasutaja ltltl poolt
      Viisin eile auto ametlikku esindusse. Tahmafilter oli täis ja maanteel sõitmisest enam ei piisanud. Tulemuseks oli lõpuks see, et auto sai nende töö tulemusena (tahma põletamisel) nii palju kahjustada, et sumps olevat kuumenenud üle ning täpsed kahjustused on veel selgitamata aga auto näidati üle ning nt keskkonsool, käigukastid kõik olid välja võetud.
      Minu küsimuse peale, et esindus nüüd korvab kõik kahjud ise keerutati kõrvale jutuga, et auto on toodud välismaalt ning eelmine omanik oli sportsumpsi alla pannud ja see põhjustas seda ülekuumnenemist.
      Olen ise kahjuks suht võhik sel teemal ning sarnased kogemused puuduvad, aga äkki keegi targem ütleb miks peaksin mina siin üldse midagi kinni plekkima? See, et sportsumps all oli ja kui see isegi seda kõike põhjustas, siis oli see ju nende tegemata töö, et seda kohe enne töö alustamist välja ei selgitatud, ei?
      facepalm.gif

Kes see imbetsill seda autoküljes põletama hakkab? See võetakse küljest ära või sinu juhtumi puhul pannakse uus. Ei viitsitud tööd teha. Mina ähvardaks näopeksuga kui edasi mölisetakse.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• maamesilane
        Asjahuviline
        • Mar 2004
        • 2796

Kas paberkandjal ka mingi MM-i eriväljaanne on ilmunud? Mõne lehe om näiteks? Või isegi ennustusvõistlus?
        Invest In Africa

Kommentaar

• JuriM
          Eesti koondislane
          • Aug 2012
          • 11810

Algselt postitanud kasutaja maamesilane poolt
          Kas paberkandjal ka mingi MM-i eriväljaanne on ilmunud? Mõne lehe om näiteks? Või isegi ennustusvõistlus?
          Ajakiri Jalka vist tegi midagi. Aga ma arvan, et eks veel tuleb Postimehelt vms.

Kommentaar

• Sir Tamme
            10.10
            • Apr 2005
            • 532

Kas Soccerneti foorumil app on?
            Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

• Linnupoja
              Eesti koondislane
              • Jan 2013
              • 6461

Algselt postitanud kasutaja maamesilane poolt
              soovitan jalka oma, saab endale nii alagrupi kui ka bracketid teipida seina peale.

lisaks on seal ajakava kõikidest mängudest. (koos infoga mis kanal seda näitab meil)

kuidas kellele, aga minu arust on isegi iga grupi kohta jutt tehtud väga huvitav.

pole ammu seda ajakirja ostnud ja hetkel mõtled, et kaks eurikut sellise asja eest v.... võiks 10 vabalt olla.
              Dreams cant be buy

Kommentaar

Töötlen...