Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...Kommentaar
-
naisterahvassee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
-
neurootik nagu all beloved Becks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Täna oma plaadikogu korrastades avastasin (või õigemini meenus taas), et mul on aastate eest karbist kuhugi jalutama läinud selline väärt asi nagu Lu:k "Tallinn-Nõmme-Keila". Siit ka moraal - ärge laenake oma kraami välja suvaliselt ja kindlasti ärge tehke seda ilma karbita, sest hui saate pärast midagi tagasi.
Enivei, kuna tegemist on hea asjaga, siis tahaks seda jälle omada. Ostaks vabalt kasvõi poest uuesti, kui teistmoodi ei saa, ainult et ise pole küll märganud enam. Seega, kui keegi on nimetet plaati kuskil müügil näinud või näeb, siis oleks jõle tänulik, kui annaksite teada. Või kui keegi on enda eksemplarist tüdinud ja tahab näiteks niisama mulle anda, siis võib ju ka
. Privasse niisiis igasugune info oodatud.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Kommentaar
-
Mõtlesin ise kah just antud plaadi peale mingi aeg tagasi - ka mul pole enam seda plaati. Kui keegi teab, kus taaskord hankida, andke palun teada!Täna oma plaadikogu korrastades avastasin (või õigemini meenus taas), et mul on aastate eest karbist kuhugi jalutama läinud selline väärt asi nagu Lu:k "Tallinn-Nõmme-Keila". Siit ka moraal - ärge laenake oma kraami välja suvaliselt ja kindlasti ärge tehke seda ilma karbita, sest hui saate pärast midagi tagasi.
Enivei, kuna tegemist on hea asjaga, siis tahaks seda jälle omada. Ostaks vabalt kasvõi poest uuesti, kui teistmoodi ei saa, ainult et ise pole küll märganud enam. Seega, kui keegi on nimetet plaati kuskil müügil näinud või näeb, siis oleks jõle tänulik, kui annaksite teada. Või kui keegi on enda eksemplarist tüdinud ja tahab näiteks niisama mulle anda, siis võib ju ka
. Privasse niisiis igasugune info oodatud.
Kommentaar
-
mul oleks sama probleem, kuid plaadiks oleks gangstarri 'moment of truth'. kunagi sai see laenatud sõbra sõbrale, kes peale seda suht kiirelt ära kadus. see plaat oli liiga heaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar