Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Räägib vennike kes näeb välja nagu pede, kellel pole juhilubasid ja kes sõidab ühistranspordiga. Türa mees, kas sa piduri ja siduri vahet teed ? Vaevalt küll,sest sa ei tee ka tussil ja sitakal ka vahet. Mul on sust kahju.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
see viga on kõigil opelitel rein
ära ela nüüd taku peal välja
Kommentaar
-
Ongi õige mees kui ühistransporti julgeb kasutada
Algselt postitanud kasutaja Cule pooltEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Eks ma järgmine kord tuletan sulle su sõnu meelde kui trennist tahad minuga koju saada
Aga ära muretse, igast autost saab kord Opel. Isegi sellest mis sa ema käest laenad
Lohutuseks lehvitan sulle sama pedelikult kui taku
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Minul on selline karvane tunne, et see Yz ToolBar on mingi viirusealge. Soovitaksin sul arvutile formatti tehaRien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchooKommentaar
-
eh, enne kui kellegi soovitatud formati teed, vaata oma installitud programmidesse ja ürita see maha installida.Kommentaar
-
Mitte et ma ise ka Opeliga ei sõida..
me reinuga ei pea trennis tervitama, hommikul Opeli service´s nägime
Kommentaar
-
Kommentaar
-
HU - AbsoluutseltEga seda lugu pole juhtumisi keegi mp3-ks jebinud vahepeal? Kui ei, siis oleks tagumine aeg..DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar