Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
-
Eiei, see oli mingi videmixtape. ja oli kunagi ka mingis meie teemas lingina olemas. internetist tõmmatav.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
krt, nüüd leidsin küll selle lehe hoobilt üles, mida eelmisel korral tahtsin zaz'ile soovitada. siin ta on:
väga lihtsalt kokku võttes - kui jõuad "activate windows now" võimaluse juurde, siis valid telefoni teel aktiveerimise. Saad mingi siinse microsofti jõlli toru otsa (kui automaatvastaja otsa satud, siis see räägib, mis ajal neil päris inimene toru tõstab seal). Kurdad mure ära, et legaalne windows ei lähe tööle. Jõll ütleb ahah, käsib ekraanilt selle hunniku numbreid ette lugeda. Siis loeb ise samamoodi numbrid vastu, sina toksid need sisse. Ongi korras.
zaz, sa ei proovinud seda varianti? või ei olnud abi?armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
mul oli XP paraku... Ja noh konks oli selles, et eelnevalt oli ilmselt piraadi pealt win peal.
Ja siis võtsin maha, panin ilusti õige ja kvaliteetse XP pro peale täna ja eks elame-näeme mis saab
aga tänud igatahes! ja kui nüüd ka vinguma hakkab, siis võtan ka kõne!olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Mul on üks selline failikene, millele ma igakord arvutit käivitades vajutan, see kaotab ära selle
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar