no läpakas on alla aasta vana. rääkida sellest, et kas ta on piisavalt pill või mitte.. pole mõtet. kõik on suhteline. ütleme nii, et kui kuvar oleks terve, siis ma oleks sellega väga rahul. olgu. igatahes. kui läpakas maksis 9999.- alla aasta tagasi, siis ma oleks rahul ka isegi siis selle remontimisega, kui ta maksaks näiteks 3999.- vms.. igatahes uut ei ole vast mõtet osta, kui sisu on minu jaoks täiesti piisav. et siis uuesti, kas on üldse selline asi võimalik? sest läpakatel kipuvad asjad küllaltki integreeritud olema jne.. on ajaloost selliseid asju , kus keegi on oma samsungil suutnud uut kuvarit katkise asemele organiseerida? aitäh juba ette.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
no läpakas on alla aasta vana. rääkida sellest, et kas ta on piisavalt pill või mitte.. pole mõtet. kõik on suhteline. ütleme nii, et kui kuvar oleks terve, siis ma oleks sellega väga rahul. olgu. igatahes. kui läpakas maksis 9999.- alla aasta tagasi, siis ma oleks rahul ka isegi siis selle remontimisega, kui ta maksaks näiteks 3999.- vms.. igatahes uut ei ole vast mõtet osta, kui sisu on minu jaoks täiesti piisav. et siis uuesti, kas on üldse selline asi võimalik? sest läpakatel kipuvad asjad küllaltki integreeritud olema jne.. on ajaloost selliseid asju , kus keegi on oma samsungil suutnud uut kuvarit katkise asemele organiseerida? aitäh juba ette. -
Peaks olema võimalik jah.. Ja eks see hind kujunekski umbes selliseks nagu pakkusid välja. Aga eks hinnavaatluses saad ilma kasutajata ka ringi vaadata, kindlasti on samasuguseid teemasid seal küll...no läpakas on alla aasta vana. rääkida sellest, et kas ta on piisavalt pill või mitte.. pole mõtet. kõik on suhteline. ütleme nii, et kui kuvar oleks terve, siis ma oleks sellega väga rahul. olgu. igatahes. kui läpakas maksis 9999.- alla aasta tagasi, siis ma oleks rahul ka isegi siis selle remontimisega, kui ta maksaks näiteks 3999.- vms.. igatahes uut ei ole vast mõtet osta, kui sisu on minu jaoks täiesti piisav. et siis uuesti, kas on üldse selline asi võimalik? sest läpakatel kipuvad asjad küllaltki integreeritud olema jne.. on ajaloost selliseid asju , kus keegi on oma samsungil suutnud uut kuvarit katkise asemele organiseerida? aitäh juba ette.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Kas siin leidub inimest, kes on tellinud Kalev Meedia ajakirju, et huvitab see, kas Kalev on lõpetatud tellimuse raha tagasi maksnud?Kommentaar
-
Kommentaar
-
märt sults on.kui keegi arvab et on gümnaasiumi keemias osav ,et ära teha kodune kontrolltöö, võib ühendust võtta
akselk@hot.eeKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
answers.com: Is it illegal to send cigarettes through the post from 1 EU country to another?
inimestel on vastuoluline info,
rohkem kui paar pakki korraga vist ei soovitata saataGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar