Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Miks mul msn smailid ei funka. Kui trükin : + ) siis jätabki koolon + sulg ega tee seda kollaseks. Kui menüüst smaili valin siis niikaua näitab seda kuni enter vajutan. Mis nuss on?
Miks mul msn smailid ei funka. Kui trükin : + ) siis jätabki koolon + sulg ega tee seda kollaseks. Kui menüüst smaili valin siis niikaua näitab seda kuni enter vajutan. Mis nuss on?
Sa oled oma limiidini jõudnud. Et uuesti smalisid teha saada, pead uue aadressi registreeima.
nii ega keegi ei tea kust võiks leida legendaarse vene spordikommentaatori Nikolai Ozerovi kuldsed sõnad (GOOOOOOOOOOOL.. Hui staga ) mingi video või audio lõik äkki.. ??
olen sellest palju kuulnud.
ehk saaks seda ise oma kõrvadega ka kuulda
Seal on mingi sada nüanssi, seega võta kogu materjal ette ja küll sa teada saad
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar