Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV Sarjad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Yattara
    Reservmängija
    • Jan 2008
    • 1132

Mulle tundus, et see getoõhustik oligi üle võlli. Mingisugused suvalised pätid kandsid kroomitud relvi, kusagil nurgal lasti 4 neegrit muuseas maha, gängiliikmed tegid mingeid tantse, kuigi gängikultuurist mitmekülgsemat pilti ei edastatud, isegi riietumisstiil oli kohati kummaline jne. Samas vb on asi selles, et ma olen hobigetoloog.

Kommentaar

• _AI_
      Ltn. Schmidti poeg
      • Nov 2005
      • 4716

Algselt postitanud kasutaja Yattara poolt
      Mulle tundus, et see getoõhustik oligi üle võlli. Mingisugused suvalised pätid kandsid kroomitud relvi, kusagil nurgal lasti 4 neegrit muuseas maha, gängiliikmed tegid mingeid tantse, kuigi gängikultuurist mitmekülgsemat pilti ei edastatud, isegi riietumisstiil oli kohati kummaline jne. Samas vb on asi selles, et ma olen hobigetoloog.
      Tegemist on siiski TV sarjaga, eks. Dokumentalistikat ei tasu väga oodata, seda üritati lisada pildikeelega (no õlaltkaamera ja värki), sisluise poole pealt saadi inspiratsiooni L.A kurjategija-politseinikute jõugust, kes olevat seotud olnud ka Tupaci mõrvaga, aga siiski vaid inspiratsiooni.
      "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

• szandor
        Eesti koondislane
        • Dec 2008
        • 1418

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
        Mingiaeg otsisin vanemaid sarju mida vaadata ja leidsin sellise nagu M*A*S*H. Soovitan soojalt. Tegevus toimub Korea sõja välihaiglas ning juhtivateks tegelasteks on 2 kirurgi. Hea huumor, vahele draamat. Seni pole veel tunnet tekkinud, et ära tüütaks.
        M*A*S*H oli tõepoolest hea vaatamine. Ise olen ennast ka just hiljuti vana kulda avastamast leidnud. Tõmbasin OZ'i kõik hooajad - selgub, et tegu ei olnudki väikese poisi õhinaga, kui seda kunagi neljapäeva hilisõhtuti telekast sai vaadatud. Osad näitlejad mängivad oma rolli fantastiliselt välja, palju värvikaid (sõna otseses mõttes) karaktereid ja storyline on ka väga kaasahaarav. Nüüd on nii mõnigi õhtu jälle nostalgiahõnguliselt sisustatud. Täismäng oleks, kui saaks kineskooptelekale omaselt ka pildi natuke krabisema ja ETV fondiga supakad ka alla

Arvan, et The Shield on järgmine

Kommentaar

• Yattara
          Reservmängija
          • Jan 2008
          • 1132

Heh, kes see siin nüüd ikka dokumentaali ootab. Tegemist on vaid isiklike maitseeelistustega.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
            Bradolf Pitler
            • Jan 2004
            • 30425

Jõudsin ka nüüd BB-ga lõpuni.
            Siiamaani ei saa aru, et miks see kõrbes tühja RV-ga nii oluline oli, aga see selleks. Sari läks ikka üsna otsejoones paremuse poole ja viimased osad läksid pmst püstloodis üha paremaks.
            Lõpu kohta mul kriitikat pole - tore lõpp oli. Üsna ettearvatav, aga siiski.
            Kõige parem osa oli muidugi S05E14.
            Emotsioon oli lõpuks õõvastav ja kogu asi jääb ikka väga kummitama.

Kommentaar

• orbitaaljaam
              Meeskonnaliige
              • Apr 2004
              • 10334

Heh, Delfi tegi tabeli.
              See Sonadoras. Faking Peda teise kursuse loengutejärgne seriaal. Naised ja narkots ja noorteprobleemid. Ja nohiknaisest tehti ulmepüss lol. Tra kus mul oli ikka kunagi aega igast jama vaadata. Naljakas.

Kommentaar

• Yattara
                Reservmängija
                • Jan 2008
                • 1132

Vaatasin teiskordselt Cowboy Bebopi. Ilmselt üks parimatest "sarjadest", mida kunagi näinud. Kui keegi arvab, et anime on pe*edele, siis antud teos peaks selle arvamuse ümber lükkama. Soovitan.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                  Bradolf Pitler
                  • Jan 2004
                  • 30425

Algselt postitanud kasutaja Yattara poolt
                  Vaatasin teiskordselt Cowboy Bebopi. Ilmselt üks parimatest "sarjadest", mida kunagi näinud. Kui keegi arvab, et anime on pe*edele, siis antud teos peaks selle arvamuse ümber lükkama. Soovitan.
                  Kui Death Note nägemata, siis vaata see ka ära. Lisaks on Trigun ka väga hea (esimene pool on ninnunännu, aga siis juhtub midagi üsna omapärast).

Kommentaar

• Yattara
                    Reservmängija
                    • Jan 2008
                    • 1132

Triguni ei ole tõepoolest vaadanud. Kunagi paar episoodi üritasin, aga väga ei klikanud. Samas eks võtan käsile. Death Note, Samurai Champloo, Elfen Lied, Darker Than Black jne on vaadatud. Kunagi sai ikka päris tõsiselt animete teema ette võetud ja valdavalt ei pidanud pettuma.

Kommentaar

• Ctulu
                      Professionaal
                      • Jun 2011
                      • 534

uuematest on vaieldamatult parim Attack on Titan. Väga põnev ja omapärane setting ning stoori, palju müsteeriumit ning väga hästi animeeritud. Triguni julgen ka soovitada.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

Weiss Kreuz Gluehen oli ka võimas, tuli vahepeal meelde.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                          Bradolf Pitler
                          • Jan 2004
                          • 30425

Vaatan Game Of Thronesi ja ma ei saa ühest asjast aru. Noh, et kui tegu on justkui keskajaga, siis miks kõik naised üsna korrektselt raseeritud on?

Kommentaar

• elx
                            Professionaal
                            • Oct 2001
                            • 5828

Sest tegemist pole keskajaga.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                              Bradolf Pitler
                              • Jan 2004
                              • 30425

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
                              Mis ajastut nad siis järgi teevad? Või on see nii vinge alternatiivajalugu, kus elatakse keskaegsetes tingimustes, aga bikiinivahatus on juba leitutatud?

Kommentaar

• szandor
                                Eesti koondislane
                                • Dec 2008
                                • 1418

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
                                Mingis osas vitsutati kahe suupoolega kartulit, nii et keskajaga tegu ei ole jah. Sellised detailid niisama "läbi ei lipsa". Nõustun, et tegu mingi paralleeluniversum-fantaasiamaailmaga.

Kommentaar

Töötlen...