Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maailma kõige hirmsamad laulud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mask
    replied
    Algselt postitas Arteta Vaata postitust
    Kuule Dannar, miks sa Jasperit heast peast homoks sõimad ? Kui tema on homo, siis sina oled lapseahistaja.
    Ta mõtles Jon Bonjovid.

Leave a comment:

• Arteta
    replied
    Kuule Dannar, miks sa Jasperit heast peast homoks sõimad ? Kui tema on homo, siis sina oled lapseahistaja.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    omalt poolt panustan aga Lil' Wayne'iga, kes on nüüd hakanud siis räpprokki tegema. Kusjuures - tofoad saavad nüüd mõnuga teritada - minu jaoks oli näiteks Tha Carter III täiesti fain, aga no see uus kraam on ikka übervomit.
    Kunagi tal olid jah laulud, aga douche on ta olnud kogu aeg.

Kõikide õõvade summa.

Leave a comment:

• plekkpurk
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Siin on ilmselt see, et algset Wavin' Flagi kuulmata oleks vbolla parem mulje, kuna ütleks siiski ka, et hea lugu võrdlemisi tuksi keeratud. Poleks pidand näppima, vaid midagi täiesti uut tegema. See video on muidugi veel eriti sõnajalgade maailmatuur. Samas kõigest hoolimata minu kõrvale ikkagi talutavam kui need "hümnid" enamasti on.

omalt poolt panustan aga Lil' Wayne'iga, kes on nüüd hakanud siis räpprokki tegema. Kusjuures - tofoad saavad nüüd mõnuga teritada - minu jaoks oli näiteks Tha Carter III täiesti fain, aga no see uus kraam on ikka übervomit.

Lil' Wayne on minu jaoks ikkagi üks tüüpilisematest MTV reklaamnägudest.
    Olen ta viimase plaadi läbi kuulanud. Umbes 5korda suht olude sunnil ja kui ma varem mõne ta nn. hiti saatel ikka pead vertikaalsesse asendisse paigutasin varem, siis nüüd nagu enam ei kipu eriti.
    Im the motherfucking millionaire ja i got money like motherfucker on teda iseloomustavad sõnaderead.
    Et siis see uus video, mis siin on.. ma ei tea, mulle tuli korraks väikene ja mustanahaline Ozzy Osbourne meelde.
    Et siis las laps tegutseb ja näitab iga 5ndas MTV Cribsi osas, kui palju tal kullast kette ning spinneritega mersusid ja hummereid on.
    Aga mitte minu maitse.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Siin on ilmselt see, et algset Wavin' Flagi kuulmata oleks vbolla parem mulje, kuna ütleks siiski ka, et hea lugu võrdlemisi tuksi keeratud. Poleks pidand näppima, vaid midagi täiesti uut tegema. See video on muidugi veel eriti sõnajalgade maailmatuur. Samas kõigest hoolimata minu kõrvale ikkagi talutavam kui need "hümnid" enamasti on.

Leave a comment:

• erxu
    replied
    Jumala hea laul see ju. Nagu ma ühes teemas juba mainisin - mõnus aafrika-hõnguga laul ja suvel võib hea olla kuulata.

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Mul pole K'naani vastu midagi, kui sa seda arvasid, pigem vastupidi.

Leave a comment:

• 17
    replied
    Aii, norsk, praegu panid küll pange..

Leave a comment:

• norsk
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Arteta Vaata postitust
    See Jasperi lugu sobiks teemasse maailma parimad laulud.
    HOMO!! SEE MEES ON HOMO!!!

Leave a comment:

• Arteta
    replied
    See Jasperi lugu sobiks teemasse maailma parimad laulud.

Leave a comment:

• Jasper
    replied

Leave a comment:

• kaks või
    replied
    ei kujuta ette kui palju aega võis keegi sellise jama peale kulutada

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Hästi kokku mixitud ju, kuigi tõesti palju halbu laule on seal koos.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    http://www.youtube.com/v/iNzrwh2Z2hQ
    oi, türa...

Leave a comment:

Working...
X