Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Arvutiabi
Collapse
X
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Tänud neile, kes vastasid ipadi kohta. Soetasin 64GB Air2. Tundub mõistlikum kui 16ne, sest juba praegu on vaba ruumi 54 giga. Kuueteistkümnesel oleks vist ainult kuus
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Üks natuke rumalam küsimus jälle. Miks on nii, et videod internetis ei jookse sujuvalt? Kord hakivad sootuks jõhkralt sekundite kaupa, kord vähe parem, aga ikka mitte päris see. Heli on normis. Pealiskaudne neh, aga mai oska asjalikumalt ka kirjeldada. Jalka vaatamine reisib skaalal 'raskendatud -> homophobe as fuck -> välistatud'.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
Kui kiire internetiühendus on?Üks natuke rumalam küsimus jälle. Miks on nii, et videod internetis ei jookse sujuvalt? Kord hakivad sootuks jõhkralt sekundite kaupa, kord vähe parem, aga ikka mitte päris see. Heli on normis. Pealiskaudne neh, aga mai oska asjalikumalt ka kirjeldada. Jalka vaatamine reisib skaalal 'raskendatud -> homophobe as fuck -> välistatud'."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
-
Ma ei tea, kas ma sulle õigetes ühikutes vastan, aga paar speedtest.net lehel tehtud katset varieerusid DL speedi suhtes 4.99 ja 6.25 Mbps vahel. Elisa 4g pakett telefonile, mis mu kodus ainus internet hetkel on, vist ise ütleb oma numbriks 7.5.
Et ühest küljest võibolla seal ongi asja uba. Aga teisest küljest nagu oleks minevikus isegi kehvema mobiilse netiga (3.5) livestreame vaadanud.
e. aa ok, jõuti ette juba. siit siis kohe küsiks edasi, et miuke see brauseri puhastamine välja näeb?
firefox, kui see määrama peaks.
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
-
Noh, 66 protsenti testitud saitidest näitasid impruuvmenti. Aitäh!Ma kasutan arvuti puhastamiseks CCleanerit.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
Porris toimubki aeg-ajalt tempomuutuseid.Üks natuke rumalam küsimus jälle. Miks on nii, et videod internetis ei jookse sujuvalt? Kord hakivad sootuks jõhkralt sekundite kaupa, kord vähe parem, aga ikka mitte päris see. Heli on normis. Pealiskaudne neh, aga mai oska asjalikumalt ka kirjeldada. Jalka vaatamine reisib skaalal 'raskendatud -> homophobe as fuck -> välistatud'.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar