Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arvutiabi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

määra ära, et vaikimisi avaks sellise laiendiga failid excelis.

Kommentaar

Kurat ma olen ikka rumal arvutiasjades. Aga küsiks ikka. Mul probleem, et ma ei saa ühtegi Exeli faili otse lahti. Küsimus, siis, et millise laiendiga ja kust alt ma seda määran. Tänud ette

Kommentaar

mis opsüsteem sul on?

win7 puhul otsid oma exceli faili. Parem-klikk ja properties. Sealt Opens with valiku juures võtad change ja otsid exceli üles.

Kommentaar

Parem klõps failil, sealt open with ja siis teed linnukese lahtrisse kus on "use always..." midagi sellist ja siis valid õige programmi listist...kuna MS office'it ei kasuta siis ei tea mis valikud selle kohta on...ma usun, et excel on valikus eraldi olemas...või kui ei ole siis MS office.

Kommentaar

Sellega probleeme ei ole. Tegin enne nii ja proovisin nüüd ka, aga ikka otse ei ava. Kõik oleks nagu väliselt korras,failid on exeli ikooniga, aga kui avada tahad viskab errori, kus on kirjas, et see fail is not valid Win32 application. Opsüsteem win7. Kordan, et Exelis sees olles avab Open buttoniga korralikult

Kommentaar

tekita uus exceli dokument ise ja proovi kas see avaneb

Kommentaar

EI avane

Kommentaar

mis office versioon on?
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Versioon Office 2007

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    mis office versioon on?

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                      Ei tea, kas siin õllesõpradest asjatundjaid on (ehk võtnud PMi teel ühendust), aga ma pakkuks 6packi ühe teksti XML formaati panemise eest. Et kes tunneb ennast koduselt XMLs ja õlut soovib, siis võtke ühendust!
                      Midagi soperdasin ise kokku, aga xml fail oleks vaja pdf failiks teha. Kui salvestan xml faili, siis valin save as type`ks all files, aga kui tahan adobe readeriga seda lahti teha, siis lööb errori ette. Oskab keegi midagi kasulikku öelda?

Kommentaar

Kas kellegil oleks mõnda ideed kuidas saada windows 7 tööle. Hetkel selline olukord, et win hakkab ülesse laadima aga jõuab ainult musta ekraanini kus valikuteks start windows normally ja launch startup repair. nendega jõuab alati tagasi samade valikuteni.
                        Safe mode ka ei käivitu ning viimati toimivate settingutega reboot ka ei tööta.
                        Vist mingi viirus vms ei lase windowsil käivituda. Kuidas sellest jamast välja saada?
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                          Kas kellegil oleks mõnda ideed kuidas saada windows 7 tööle. Hetkel selline olukord, et win hakkab ülesse laadima aga jõuab ainult musta ekraanini kus valikuteks start windows normally ja launch startup repair. nendega jõuab alati tagasi samade valikuteni.
                          Safe mode ka ei käivitu ning viimati toimivate settingutega reboot ka ei tööta.
                          Vist mingi viirus vms ei lase windowsil käivituda. Kuidas sellest jamast välja saada?
                          Plaadiga oled proovinud mingit repairi vms teha? Win7 ise ei kasuta nii, et ei tea mis valikud seal on

Kui plaadiga ei õnnestu siis sel juhul pead wini uuesti installima mitte mingit repairi tegema ma kardan. Kui faile tahad kindlalt kätte saada siis installi Ubuntu Linux näiteks ja näed kõiki windowsis olevaid faile Linuxis olles ja copy need ära (välisele kettale) ja siis paned wini uuesti peale. Linuxi installimisel muidugi pead märkima, et windows alles jääks Ubuntus see install väga lihtsaks tehtud nii, et iga loll ka saab aru Siis ei pea kuhugi arvutiremonti vms minema.

Kommentaar

Ubuntu oli nüüd peale pandud jah aga tahaks ikka windows 7 tagasi tööle saada.
                            Ubuntust veel niipalju, et peale panemine oli jah väga lihtne aga osad toimingud on kuidagi haigelt keerukad. ntx kiiruga vaadates ei saanud mina seda javat sinna peale kuidagi, seega osad tähtsad netipanga toimingud jäävad kättesaamatuks kuna need nõuavad javat.
                            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Ubuntut mõtlesin just seepärast, et failid kätte saaks ja kaduma ei läheks Tavainimene niikuinii ei viitsi uut süsteemi katsetada ja tahab tagasi sinna kus ta kogu elu istunud on ehk siis windowsi peale

Kui installides Javat kohe peal ei olnud siis võta lahti Ubuntu Tarkvarakeskus ja pane otsisõnaks 'Java' ja siis installi see 'OpenJDK Java 7 Runtime' Kui õigesti aru saan siis kasutad esimest korda Linuxit? Sel juhul on sul see uus versioon kui installisid. Ubuntu Tarkvarakeskus on vasakul kiirmenüüreal see kotikese pildiga ikoon

Eks selle Win7 saab tööle ainult täielikult uuesti installides. Ei kujuta praegu ette, et parandada saaks seda. Ei ole praegu aega lahendusi ka otsida kuna endalgi ülikiire praegu...oleks päevas 99 tundi aga ei ole

Kommentaar

soovitage mõnd tasuta tarkvara, mis tõmbaks tv3play.ee lehelt flash videoklippe.

Kommentaar

Working...
                                X