Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arvutiabi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mure j2rgmine
    sai ostetud kasutatud ryperaal, acer extensa. formatisin ja installisin uue op systeemi, win xp.
    peale installimist pidin xp aktiveerima, aga antud juhul oli tegemist mitte originaal plaadiga. Samas olen ise kursis, et ka aktiveerimata xp jookseb ilusti.
    yhes6naga pidin aktiveerima 30 p2eva jooksul. iga p2ev andis teada kaua ja on j22nud aktiveerimiseni. kuni t2nase hommikuni.
    k2ivitumisel, seal kus usereid saad valida, viskab ette teate, et kas aktiveerimine nyyd v6i ei. kui vastan ei, siis j22bki taustapilt ette ja midagi ei saa teha (peale restardi). Kuid kui vastan yes, siis tahab logida microsofti kodulehel.
    Safe modes saan sisse logida, kuid ei oska seal midagi teha. safe mode with network ei saa samuti sisse logida.
    tahaks op systeemi repairida aga ei oska midagi repairida
    soovitusi?
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
      Samas olen ise kursis, et ka aktiveerimata xp jookseb ilusti.
      Möhh? Ega ikka ei jookse küll.

Kui piražeerida tahad, siis piražeeri ühtlasi ka key. Kogu moos.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
        Möhh? Ega ikka ei jookse küll.

Kui piražeerida tahad, siis piražeeri ühtlasi ka key. Kogu moos.
        V6ibolla on mul endal midagi selgusetuks j22nud selle aktiveerimisega
        aga yritades registreerida ei suuda arvuti isegi netti leida
        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Aga mis imenipiga sa seda aktiveerida üritad kui piraat? Ostsid litsentsi? Nagu markofin ütles piraat key on võtmesõnaks. Ja kui õigesti mäletan, siis selle sisestamise ajal ei tohtinud arvuti internetiga ühendatud olla.. Ma olen ise paar korda kasutanud helistamise varianti ja mingi ime läbi on toiminud .

Kommentaar

Tavaliselt on pira plaaditõmmisel ka igasugused key-d ja muud aktiveerimiseks vajalikud pudinad olemas.
            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Pooleldi vale ja pooleldi õige teema kust küsida, aga kas keegi Androidi arendusega ka tegeleb?

Uurisin ka androidifoorumit ja keegi on juba seda küsinud varem aga vastatud pole...nagu oleks kõik lihtsalt ägedate appide kasutajad ja custom ROMide peale viskajad ja muud midagi.

Kommentaar

Mul 1 sõber teeb igast appe. Kui vaja saab kontakti @ PM

Kommentaar

CANNUMAN ON GEENIUS.
                  Pildiprobleem sai oma lahenduse

Kommentaar

Selline mure, et ekraanile hüppab pidevalt brightnessi kastike.. ning arvuti muudab seda automaatselt, vaikselt juba 100% peale visanud..ning tuleb endiselt ette see kastike tihti.

Google otsingust vaatasin, et teenuste alt saab muuta seda, panin disable auto brightness, aga ei midagi.(enne seda oli manual).

Mida teha?
                    Asi hakkas ilmuma peale remonti, kui sai tõstetud arvuti ja monitori juhe teise pikendusjuhtmesse (pistik on sama).
                    Kas asi võib selles olla?

Kommentaar

Ei ole arvatavasti selles asi. Tegu on siis laua arvutiga mitte läpakaga?

Kommentaar

Algselt postitas CD7 Vaata postitust
                        Ei ole arvatavasti selles asi. Tegu on siis laua arvutiga mitte läpakaga?
                        Tegu on läpakaga millele on ühendatud monitor.

Kommentaar

Siis pakuks uurida "more power options". Ehk sul windows vb muudab seal midagi?

Kommentaar

Dell Vostro 3500.

Kaua see aku veel vastu peab? Kuskohast võiksin ma leida võimalikult hea hinna- ja kvaliteedisuhtega uue aku? Soovitatavalt parema, kui olemasolev aku.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Probleem: arvutis kaob mingi x aja peale heli ära. Restart aitab, kuid peagi on heli taas läinud. Ideid?
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kuidas ära kaob? Läheb mute peale või mis? Win 7 tegi mul sellist asja, et mingil x ajahetkel viskas heli maha kuna arvas, et keegi helistab sisse. Aitas all paremas nurgas parem klikk kõlaril - valik sounds - sealt valik communications ning do nothing.

Kommentaar

Working...
                                X