Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arvutiabi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Lenovo teeb kvaliteetset kraami, aga see isend on kahjuks uimane. Eks oleneb, milleks sul masinat vaja on.

Vaataks teisi isendeid, kõvaketas suur, mis meeldib. Eriline mängur ma ei ole ja arvutitest jagan veel vähem.

Põhimälu 4gb, samas mingi videomälu 1gb

põhimälu 8gb, videokaart integneeritud

Ordi 249.-, Lenovod 349.-

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
      Milleks ta uimane on?

Vaataks teisi isendeid, kõvaketas suur, mis meeldib. Eriline mängur ma ei ole ja arvutitest jagan veel vähem.

Ordi 249.-, Lenovo 349.-

prose võiks vist Intel Core i... olla. need ka juba mitu head aastat turul. odavpakkumistes on ikka väga eilne põlvkond minu hinnangul. samas ega ma suurem asi ekspert pole.

Kommentaar

Põhimälu 4gb, samas mingi videomälu 1gb

põhimälu 8gb, videokaart integneeritud

Ordi 249.-, Lenovod 349.-
        Protsessori jõudlus on kehv (http://www.cpubenchmark.net/). Iseenesest hakati seda tootma 2013. a lõpus, aga jõudlus on kehvem kui viie aastat vanal keskklassi prosel. Mida lahjem prose, seda lühem on arvuti reaalne kasutusaeg, sest 3 aasta pärast sa lihtsalt ei viitsi veerand tundi oodata, et mingi asi käima läheks. Tootjad peavad oma äri elus hoidmiseks pidevalt müüma ja seetõttu tehakse uued süsteemid ning rakendused üldiselt rohkema ressursitarbimisega, et sundida sind oma vana riistvara välja vahetama. Võid ju osta iga kolme aasta tagant 300-eurose arvuti ja seda kasutades konstantselt ägiseda. Teine variant on osta mõistliku jõudlusega masin, millega saad rahulikult viis aastat toimetada.

Kui abi küsid, siis alustad natuke valest otsast. Kõigepealt peaks rääkima vajadusest ja eelarvelistest võimalustest, seejärel saab anda mõistliku hinnangu.

Lisaks mainin, et lauaarvuteid paneb kokku ka nt www.arvutitark.ee, kellel on reeglina madalamad hinnad kui Ordil. Arvutitarga arvutid operatsioonisüsteemi vaikimisi ei sisalda, seda tuleb ka silmas pidada.
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

kui sa mänge ei mängi, võidki kaaluda ilma operatsioonisüsteemita arvuti ostmist. linux on praegu juba täitsa kasutajasõbralik ja jookseb palju kiiremini. ja täiesti tasuta. nõrgemale arvutile ka versioonid olemas.

paar populaarsemat:
          http://www.linuxmint.com - desktop rohkem windowsi moodi
          http://www.ubuntu.com/desktop - desktop pigem apple'i stiilis

netis palju õpetusi, kuidas täiustada.

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
            kui sa mänge ei mängi, võidki kaaluda ilma operatsioonisüsteemita arvuti ostmist. linux on praegu juba täitsa kasutajasõbralik ja jookseb palju kiiremini. ja täiesti tasuta. nõrgemale arvutile ka versioonid olemas.

paar populaarsemat:
            http://www.linuxmint.com - desktop rohkem windowsi moodi
            http://www.ubuntu.com/desktop - desktop pigem apple'i stiilis

netis palju õpetusi, kuidas täiustada.
            jap, umbes 100 eurtsi kokkuhoidu
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

No ma ei tea, kuidas seda linuxit üldse arvutisse saab panna?

Kommentaar

No ma ei tea, kuidas seda linuxit üldse arvutisse saab panna?
                samamoodi nagu windowsigi.

laed kodulehelt iso faili alla, kirjutad selle dvd plaadile või usb-le. selle pealt installid juhiste järgi. linuxmintil on põhimõtteliselt kõik vajalik kohe kaasas. vabatarkvara mõistagi. brauseriks võid mozilla asemel chrome'i tõmmata. kiirem. igasugu rakendusi a'la skype väga lihtne juurde laadida.

kui sul on Androidi nutitelefon, siis sa põhimõtteliselt juba kasutadki Linuxit.

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                  samamoodi nagu windowsigi.

laed kodulehelt iso faili alla, kirjutad selle dvd plaadile või usb-le. selle pealt installid juhiste järgi. linuxmintil on põhimõtteliselt kõik vajalik kohe kaasas. vabatarkvara mõistagi. brauseriks võid mozilla asemel chrome'i tõmmata. kiirem. igasugu rakendusi väga lihtne juurde laadida.

kui sul on Androidi nutitelefon, siis sa põhimõtteliselt juba kasutadki Linuxit.
                  Tänan väga, aga pigem võiks olla mingi kuni 500 eurone tavaline ikkagi windowsi arvuti. Aga aitäh aidata soovimise eest.

Ma arvasin lihtsalt, et äkki on need 300 ümber olevad head, aga kuna nii ei ole, eks siis peab kallimaid vaatama.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                    Antud aparaadi graafikakaart on lahja. Oleneb, mida sa mängida tahad.
                    Ega ma antud kaardilt imesid ei ootakski. 800€ juures väga paremaid pakkumisi lihtsalt ei leidnud. Ordit omanud eelnevalt ei ole, et natuke skeptiline selles suhtes võibolla. Notebookcheck annab CSGOle fpsi high peal sinna 80 ringi mis oleks praeguses 20-30 low pealt omajagu edasiminekut. Kui on midagi muud pakkuda siis lukus pole veel midagi, eks ma uurin edasi.
                    "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Ma soovitaks arvutit ise juppidest kokku panna. 1a.ee juppe tellides panevad nad arvuti täiesti tasuta kokku.

Niimoodi hoiad raha kokku või saad tunduvalt parema raali.

Kommentaar

Olles siin nüüd erinevaid pakkumisi vaadanud ja vaaginud, siis mulle tundub, et antud MSI masin on omas hinnaklassis teistest tugevam: http://www.klick.ee/sulearvutid/msi-ge60-2pe-269nl.html

Oskab keegi veel antud masinat kritiseerida, nõrkusi välja tuua või midagi paremat soovitada? Või teab mõnda kohta, kust saaks sama masina soodsamalt (nt ilma Windowsita)?

E:

Või ostan selle masina: https://mts.ee/ge60-2pei741sfd-msi-g...erating-system

Ja lisan selle: http://www.hinnavaatlus.ee/products/...kettad/299948/

Mida kohalikud eksperdid arvavad?
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Lähiajal jätan koerakutsika esimest korda pikemaks ajaks üksi koju. Kas on mingit viisi, kuidas saaksin läbi nutitelefoni ligi oma läppari webcami pildile ja helile, et vaadata millega kutsu päeval tegeleb?
                          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
                            Lähiajal jätan koerakutsika esimest korda pikemaks ajaks üksi koju. Kas on mingit viisi, kuidas saaksin läbi nutitelefoni ligi oma läppari webcami pildile ja helile, et vaadata millega kutsu päeval tegeleb?
                            Ma küll ei tea kuidas, kuid NCIS kriminalistides nad tegid küll seda. Järelikult mingi võimalus on
                            Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                            Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
                              Mis seal muud, kui telefon paelaga koerale kaela. Kus ta siis ikka pääseb.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                                Olles siin nüüd erinevaid pakkumisi vaadanud ja vaaginud, siis mulle tundub, et antud MSI masin on omas hinnaklassis teistest tugevam: http://www.klick.ee/sulearvutid/msi-ge60-2pe-269nl.html

Oskab keegi veel antud masinat kritiseerida, nõrkusi välja tuua või midagi paremat soovitada? Või teab mõnda kohta, kust saaks sama masina soodsamalt (nt ilma Windowsita)?

E:

Või ostan selle masina: https://mts.ee/ge60-2pei741sfd-msi-g...erating-system

Ja lisan selle: http://www.hinnavaatlus.ee/products/...kettad/299948/

Mida kohalikud eksperdid arvavad?
                                Küsi järele, mis konfiga esimesele mälu pandud on: kas 1 x 8GB või 2 x 4 GB. Teine variant oleks muidugi etem, siis on ühel heal päeval võimalik vajaduse korral lihtsamalt laiendada, aga teisel masinal on 1 x 4 GB (ehk pane 30+ € juurde, et võrdseks saada - ja kindlasti 1,35V kivi).

Kõvaketas juurde osta ei ole ka iseenesest probleem.

Operatsioonisüsteemiga on võib-olla sutsu teine lugu. Vähemalt varasemalt on retail (karbitoode, paned ise peale) ja OEM (peale paneb arvuti komplekteerinud asutus või litsenseeritud edasimüüja) versioonid hinna poolest märkimisväärselt erinenud, aga nüüd on vist üsna samas augus. Selle võiksid igatahes järele uurida, kas netipood paneb sulle ka OS-i peale või kuskohast mis hinna ja tingimustega seda saad.

Nendest kahest võtaksin mina teise, sest Windows 8 mulle ei meeldi ja paneksin peale 7. Aga samas, ma isiklikult ei ostaks neist kumbagi (varasemalt on juba juttu olnud).

Kommentaar

Working...
                                X