Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend -
plastic'99ga ilusti klatitud ja ühtlasi leppisime kokku ka "kordusmängu" samadel tingimustel.mul raha ja viskide peale juba betid tehtud. mõnusaks hiliskevadiseks õhtuks kulus aga mõned õlud ära. 20 budweiserit tlnas kohaletoomisega (0,33 klaasist) võin panna küll, et ei tottenham ega liverpool lõpeta manust eespool. Kui üks lõpetab, siis ma luuser.Kommentaar
-
Kurat, kuna ma olin plasticu ja kompanii rahahoidja kihlveoks, siis maksin maikuus 400 eurot ära. Eelarve oli punases
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sellest inspireerituna v?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
Kommentaar
-
mul raha ja viskide peale juba betid tehtud. mõnusaks hiliskevadiseks õhtuks kulus aga mõned õlud ära. 20 budweiserit tlnas kohaletoomisega (0,33 klaasist) võin panna küll, et ei tottenham ega liverpool lõpeta manust eespool. Kui üks lõpetab, siis ma luuser.
noniii aeg jälle õlled AS Roma Tallinna kontori poole teele saata
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar