Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Top 5 elu edetabelid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Oh neid laupäeva õhtuid...
    Reede*

Kommentaar

Algselt postitas Stok
      Liiga palju loodusvaateid Enya saatel. Paiguta siis Willow ka siia, seal täpselt samad elemendid, ainult sõrmuse asemel on titt.
      Tänud, ma olen ikka aeg-ajalt mõelnud mis film see oli mida ma lapsepõlves liiga õudseks pidasin, et seda vaadata, kuigi see tundus huvitav. Olin ainult natuke VHS-i algusest näinud ja oli soov kunagi see ikkagi ära näha. Nüüd tean mis filmiga tegu.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
        top 5 Sõrmuste isanda ja Kääbiku kombost
        5. Kääbiku teine.
        Oli siis kohe nii õudne? Pole veel ise jõudnud vaadata.
        Ülejäänud tabel on norm, vb vahetaks esimese ja teise koha ära.
        THEO HERNANDEZ

Kommentaar

Top viis lege eesti lood:
          1. tra, see on tegelt ka ikka sitaks hea lugu. retsept
          2.
          3.
          4.
          5.

erinomitasdiajsdaskdokasäpmdoon: anacondale ja bb4. ja mustale kuule.
          edit 2. narva marile ka.

-e2- Must Q väärib muidugi eraldi top viite
          -e-
          ja veel https://www.youtube.com/watch?v=y0tFCAhC3F0
          Eric clapton miits eesti miits tissid sõnades miits etnofolk
          soccernet on khmm, m*nn ning üle viie video ei lase postitusse panna
          aga igavesti legelugu on ka see. Lahe Baar elab igavesti https://www.youtube.com/watch?v=xxMTIrTKdi0

Ahah. Ma olen sellise tabeli teinud.oeh.

Kommentaar

Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

See Vennaskonna disko on pull lugu, ehe EDM. Isegi Eric Prydz on sealt malli võtnud.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust
                See Vennaskonna disko on pull lugu, ehe EDM. Isegi Eric Prydz on sealt malli võtnud.

http://youtu.be/yOLd4jl0uQ8?t=20s
                See on jah paraku Vennaskonna allakäiguajast.

Aga kui juba botastele jutt läheb, siis ei saa kuidagi üle ka karupükstest.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Orbitaaljaama legelugude topiga meenusid millegipärast sellised üllitised nagu sanatoorium ja sitamaja.

Viimasest oli kunagi isegi kettal originaalvideo, aga paraku see vist kaduma läinud :/

Ning orbitaaljaama 'Top 5 filmitüüpi, mis mind kinost eemal hoiavad' tuleb ka alla kirjutada.

Kommentaar

Krt need palad toovad ikka palju häid ja halbu mälestusi :P

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                      See on jah paraku Vennaskonna allakäiguajast.

Aga kui juba botastele jutt läheb, siis ei saa kuidagi üle ka karupükstest.
                      https://www.youtube.com/watch?v=hA410d5g1fU
                      Ma ei ole ka kunagi sellest loost (Disko) aru saanud, aga tegelt olevat see reaalset paljutähenduslik lugu. Mait Vaik rääkis kunagi Kuri Karjas saates sellest pikalt ja huvitavalt. Saade on järelkuulatav siit. See on muidugi kaks tundi pikk ja ma ei oska täpsemat minutit suunata, aga igal juhul on see väärt kuulamine kõigile (isegi neile, kes Kenderit mölakaks peavad), keda vähegi Vennaskonna teema huvitab.

E: Jäin ise saadet üle kuulama ja "paljutähenduslikkus" piirdus tegelt sellega, et tegemist ei olnud mingi suvalise popp-pretensiooniga, nagu suurepäraste Eesti 90ndate süldilugude puhul tavaks, vaid lihtsalt tehnikavõõraste punkarite esimese kokkupuutega arvutitega. Sellest ka loo omapärane kõla, mis on mu meelest isegi täitsa võluv (lugu kriibib ikkagi kõrva, aga taustale mõeldes on see selline südamlik kriipimine).
                      Last edited by mazz; 13.01.15, 04:55.

Kommentaar

Vennaskonnal terve Warszawianka album korralik tümakas.

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                          Vennaskonnal terve Warszawianka album korralik tümakas.
                          Oh jeebus. Maailm oli palju ilusam koht, kuni ma seda albumit ei teadnud (ja seda juutuubi otsingusse polnud kirjutanud).

E. Mõned lood on oma toores elektroonikas isegi täitsa huvitavad, aga üldiselt ikka päris naljakas projekt.
                          E2. Ei, ikka läbinisti halb huumor.
                          Last edited by mazz; 13.01.15, 07:18.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                            Oh jeebus. Maailm oli palju ilusam koht, kuni ma seda albumit ei teadnud (ja seda juutuubi otsingusse polnud kirjutanud).

E. Mõned lood on oma toores elektroonikas isegi täitsa huvitavad, aga üldiselt ikka päris naljakas projekt.
                            E2. Ei, ikka läbinisti halb huumor.
                            Sa ei teadnudki siis Vennaskonna kõige sitemast albumist midagi?
                            Ma neid uusi albumeid pole ka kuulanud, kuid olen suht veendunud, et need ka pasad.

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                              Sa ei teadnudki siis Vennaskonna kõige sitemast albumist midagi?
                              Ma neid uusi albumeid pole ka kuulanud, kuid olen suht veendunud, et need ka pasad.
                              Täpselt minu mõte Nii üllatus, et mazz sellest albumist midagi ei teadnud kui ka, et pärast seda oligi nagu Vennaskonna poolt vaikus. Trubetsky muutis ka oma esinejanime mingiks Tony Blackplaitiks (tegelikult vist juba enne seda albumit) vms ja oligi edasi võib minu jaoks rääkida Vennaskonnast kui ajaloost.
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Kui mina punki kuulama hakkasin, oli Vennaskond juba Flowers of Romance vms ja üldiselt põlu all. Tegid pmst Vennaskonna lugusid, aga inglise keeles ja see oli suht kole. Viimane album läks tagasi juurte poole, aga ei olnud kahjuks ka suurem asi.

Aga klassikud jäävad klassikuteks ja neid on Vennaskonnal mitte vähe. OT lõpetamiseks minu top5 (ja see võiks vabalt olla top50):

1. Segan suhkurt malbelt tassis
                                2. Eleegia
                                3. Vennaskonna hümn (oossom soolo!)
                                4. Öösinine taevas
                                5. Ta lihtsalt hulgub linnast linna
                                Last edited by mazz; 13.01.15, 13:13.

Kommentaar

Working...
                                X