Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuna täna on ka Elvise sünna, siis siin minu Elvise TOP5 roketirollerid.
5. All Shook Up - klaver on super
4. Don't Be Cruel - võrratu doo-wop
3. Heartbreak Hotel - love the bass
2. My Baby Left Me - taevalik rockabilly
1. Mystery Train - kõigi rongilaulude isa
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
TOP 5 "alla 2,5 promilli ära vaata" saated Eesti televisioonis (ja eestlaste poolt tehtud), mida olen oma silmaga näinud
1. Eesti tippmodell
2. Armastust otsides
3. Kaua võib!
4. C-Komando
5. ja siis see üks saade, mis on naistele mõeldud, kus nad käivad igal pool spades ja kosmeetikute juures ja siis sedasorti ettevõtted teevad haigelt reklaami endale. (tegelt viiendaks ei tulnud midagi mõistlikku)
PS! Nagu näha, siis ma TV3 saateid ning igasuguseid sarju ei vaata, sealt tuleks ilmselt veel kulda.
'onruble mentions:
Johnny Thunders & The Heartbreakers-L.A.M.F. (Like A Motherfucker)
The Jam-In The City
Sex Pistols-Never Mind The Bollocks
The Damned-Damned Damned Damned
The Ramones-The Ramones
Stiff Little Fingers-Inflammable Material
Richard Hell & The Voidoids-Blank Generation
The Boys-The Boys
top 5 kõige enam närvidele käivat hetkel tegutsevat ülipopulaarset rokkbändi
1. Biffy Clyro
2. Blink 182
3. Green Day
4. Red Hot Chili Peppers
5. Foo Fighters
1. Biffy Clyro
2. Blink 182
3. Green Day
4. Red Hot Chili Peppers
5. Foo Fighters
minge vittu ausõna
Mis selle Jared Leto bändi nimi oli? Lisaks paneksin ma selle Eestis iga kolme kuu tagant esineva Hurtsi ka.
1. Biffy Clyro
2. Blink 182
3. Green Day
4. Red Hot Chili Peppers
5. Foo Fighters
minge vittu ausõna
Kas sa leiutasid ajamasina ja käisid just 90ndates?
Kas sa leiutasid ajamasina ja käisid just 90ndates?
RHCP'l tuleb ju nt see nädal uus album välja (imo täitsa vahva tundub nende paari singli põhjal, mis seni välja lastud). Blink andis ka mingi asja välja (v annab).
Cher laulab Las Vegases js Bryan Adams tuuritab ka ilmselt kuskil ja on tegev, aga ega see teda veel kohe ülipopulaaseks ei tee. Et noh, uksest ja aknast nende Kenny postituses toodud ansamblite muusiakt just ei tule, et see häiriv võiks olla.
Cher laulab Las Vegases js Bryan Adams tuuritab ka ilmselt kuskil ja on tegev, aga ega see teda veel kohe ülipopulaaseks ei tee. Et noh, uksest ja aknast nende Kenny postituses toodud ansamblite muusiakt just ei tule, et see häiriv võiks olla.
Selles mõttes küll, et ma ka ei ütleks, et keegi neist hetkel ülipopulaarne oleks. RHCP võib-olla populaarne tänu uuele plaadile, aga ülivõrdes rääkida tundub tõesti veitsa liialdamine.
Kommentaar