Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alternatiivsed kontorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Veel1v2rav
    replied
    Jajah karksi nuias ei saja aga narvas sajab. Mis siis saab?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    päris lampi pannakse seal

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kas muidu oleks päriselt koefid 1,5 ja 1,7 olnud?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Venelased...

Leave a comment:

• Huvituja
    replied
    Kas leidub ka hobi-matemaatikuid, kes on erinevates Exchange´des(Betfair vms.) kätt proovinud? Kas on jagad häid/halbu kogemusi ning üleüldised arvamused?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kas see on kokkusattumus, et bet365 ei anna enam O/U liine Eesti jalkamängudele (vähemalt mitte 1 päev enne)?

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied

Coolbet maksis sellise panuse välja, mis peaks void olema. Ilmselt lisaaja tõttu siis.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mõneti naljakas, kui mõned kontorid panevad homsed Esiliiga ja EsiliigaB mängud varem kui Meistriliiga (bet365) või Väikese Karika mänge enne Suure Karika mänge (unibet, paf).

Leave a comment:

• jabadabadoo
    replied
    Tehke mängueelne üksikpanus Inglismaa Premier League'i, Hispaania La Liga, UEFA meistrite liiga või UEFA Euroopa liiga matši normaalaja tulemuse turul. Pakkumine kehtib laupäeva, 1. juunini 2019 (k.a).
    Kui teie valitud võistkond läheb kahe väravaga juhtima, makstakse teie võit täies mahus välja ja see ei muutu, kui vastasvõistkond peaks hiljem mängu viigistama või võitma.

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Mul oli täpselt sama keiss. See oli neil mingi promo pakkumine.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Huvituja Vaata postitust
    Võimatu. Kindlasti panid endalegi märkamata panuse esimese poolaja võitjale.
    Eip. Isegi imestasin poolajal, et miks mul ühtegi active betti enam ei ole.

Leave a comment:

• Huvituja
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    bet365 maksis Arsenali võidu 1. poolajal juba kätte. Eks nad siis teavad, et tegemist on gämbleriga kellel mängu vaatamiseks aktiivset panust vaja ja maksavad kiirelt raha kätte, et ma teiseks poolajaks mõne rumala panuse teeksin.
    Võimatu. Kindlasti panid endalegi märkamata panuse esimese poolaja võitjale.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Miks buukid niimoodi ennatlikult maskavad?
    bet365 maksis Arsenali võidu 1. poolajal juba kätte. Eks nad siis teavad, et tegemist on gämbleriga kellel mängu vaatamiseks aktiivset panust vaja ja maksavad kiirelt raha kätte, et ma teiseks poolajaks mõne rumala panuse teeksin.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Omal ajal Coolbetile spordijutte kirjutades ei olnud kõige toredam lahkuminek, aga eilne ˛est oli küll tore. Premier League'i ennustusliigas oli mingisugune kamm, mis oli paljud nädala sees toimuvad mängud pannud nädalavahetuse peale. Ennustusi kinnitada ei saanud. Tuli kena vabandav sõnum tehnilise tõrke eest ja 10€ konto peale. Selle oleks vist isegi ilma ennustuste kinnitamise katseteta saanud, sest ega ma ise kuskile ei kirjutanud ega midagi, lõin lihtsalt käega.

Õnnestus selles mängus end üks voor isegi 2. kohale pressida ja kiidaks siis ka ühtlasi auhinna mõistlikke läbimängimise tingimusi.

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Coolbetil on muidugi need toredad ennustusliigad ja nii aga notra neid on nii palju, et ei jõua kõiges osaleda lihtsalt.
    Premi oma siis üks nendest. Krt, koguaeg lähevad meelest ära. Võiks olla mingisugune meilitsi meeldetuletuse süsteem või midagi.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ma avalikult ei hakka väga avameelitsema, aga eks see oli üks pikk ja tülikas protsess enda õiguste kaitseks. Bet365 on minu silmis end täiesti täis lasknud ja tõestanud, et ka kõige esinduslikumad bookied üritavad igal võimalikul moel scammida. Bet365 üritas veel viimase hetkeni vältida nendele isikute võitude maksmist, kes ei liikunud bet365 klienditeenindusest kaugemale, aga olen üpris veendunud, et lõpuks õiglus võidutseb ja nad on kohustatud kõikidele välja maksma.
    See on tänu Eesti litsensile jah?

Leave a comment:

Working...
X