Kuidas siis lõppude lõpuks lood selle 1Xbetiga on? Jah googeldades leiab seinast seina arvamusi ja ülekaalus on need scammi jutud, aga kas siit foorumist on kellegil positiivseid/negatiivseid kogemusi anda? Hetkel olen seal natukene katsetamas ja väikesed väljamaksed (100-300EUR) on küll väga korrektselt kontole laekunud.
Aga kogu see kihlveokontor tundub nii suur nali ja komöödia, et ei suuda neid tõsiselt võtta. Keegi oskab kommenteerida?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Alternatiivsed kontorid
Collapse
X
-
Paljud Eestist tahtsid seal ilmselt rünnata üht neljapäevast kossumängu.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustBwin ei paku enam teenust klientidele Eestist. Vähemalt selline meil mulle tuli. Ise küll neid ei kasuta, aga infoks.
Leave a comment:
-
Bwin ei paku enam teenust klientidele Eestist. Vähemalt selline meil mulle tuli. Ise küll neid ei kasuta, aga infoks.
Leave a comment:
-
heee, kui veel paar aastat tagasi sai originaal bet365s panustada, siis mul oli lõpupoole sama case. ei saandki teada, mis värk.
Leave a comment:
-
Kellegil veel viimasel ajal bet365s cash outiga probleeme ?
Mul igatahes on ja suht tihti viimase nädala jooksul just. Tahan teha cash outi aga ütleb, et the return has changed, vajutan uuesti peale ja jälle ütleb seda kuigi isegi see summa ei ole muutunud, mäng seisab , koefid kõik avatud aga lihtsalt terve mängu ei lase cash outida ja ainult korrutab et the return has changed
pm kui see probleem esineb siis 100% kindel ,et terve mängu cash outi teha ei saa kuigi teoorias peaks saama.
Saatsin mingi emaili ka neile koos videotõenditega, eks näis mis saab.
Leave a comment:
-
Noh 365..jälle sassis? Egiptus over 2 corners juba võitjaks pandud. Neil on 2 hetkel. Huvitav.
Leave a comment:
-
365 poistel läks eile midagi päris valesti. Tunisia over 0 cards loeti võitjaks. Nad ei saanud ühtegi kaarti.
Leave a comment:
-
match events mängu kestel (goals, free kicks jne) on TOIMUMISPAIGAD. Siis pesapallis on ball VALE SÖÖT ja strike ÕIGE SÖÖT. Üldse pahaga ei too neid esile, lihtsalt robustselt on tõlgitud
Leave a comment:
-
ma ei tea kas on mõtet. nad otsisid ikka kaua neid tõlkijaid ja lõpuks leidsid vist mingid tolmuimeja-manuaalide tõlkijad. keegi normaalne polnud nõus Stoke-on-trenti minema vistAlgselt postitas Shparkz Vaata postitust
tase. Andsid neile teada ka?
Leave a comment:
-
tase. Andsid neile teada ka?
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustvaatasin B365 livebettingut pesapallis ja seal on TOP ja BOTTOM inning tõlgitud kui PARIM ja HALVIM
Leave a comment:
-
vaatasin B365 livebettingut pesapallis ja seal on TOP ja BOTTOM inning tõlgitud kui PARIM ja HALVIM
Leave a comment:
-
See on küll see, mis mind alati iga aasta rõõmsaks teeb. See aasta on sellest lausa eepiline run kujunenud.Algselt postitas Epic Vaata postitust
Samal ajal kiidaks PAF-i. Sünnipäeva boonusraha sai juba mitmendat aastat rahulikult mitmekordistatud.
Küll aga ei kiidaks PAFi, et nad viimasel hetkel LIVE-bettingu ürituse ära jätsid. Või et nad nii hilja seda otsustasid.
Leave a comment:
-
Optibetilt täna "hea" pakkumine. 10€ sissekandega 70 tasuta keerutust mingis mängus. 30 korda tuleb läbi mängida ja võidud aeguvad kolme päeva jooksul.

Samal ajal kiidaks PAF-i. Sünnipäeva boonusraha sai juba mitmendat aastat rahulikult mitmekordistatud.
Leave a comment:
-
Aga kui nüüd alternatiivsetest kontoritest tõsiselt rääkida, siis Optibet ise on ühe asja vastu rängalt eksinud ja ilmselt ootab ees väike keiss.
Leave a comment:
-
No kamoon, kas me tõesti poleks sellisest skeemist juba kuulnud enne? Aga muidugi veits inetu strateegia küll.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: