Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alternatiivsed kontorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tiit1
    replied
    Tere

Kas keegi oskab kommenteerida mida MTA arvab bet365 panustamisest ja hilisemast võidulaekumisest. Kuidas see reguleeritud on ?

Leave a comment:

• Brick
    replied
    Ma ainuke kellel Unibet pange paneb?

Leave a comment:

• ninasarvik1
    replied
    Kui siin foorumis on keegi, kellel veel ei ole ja kes tahaks PAF.EE kontot.(21 peab olema)
    Siis kui kasutate registreerimisel koodi
    FVJ7EVGFWQ või N9J3EYGF49 (kõik suured tähed) saate oma kontole tasuta 5 EUR-i.
    Koodi saab kasutada vaid ühe korra, s.t üks inimene. Ehk siis kes ees, see mees.

Leave a comment:

• Crackerz
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    PaddyPower maksis tagasi Roma-võidab-scudetto panused. Põhjus lihtsalt see, et Roma kogutud punktidega oleks nad sisuliselt kõik eelnevad aastad tiitli kotti pannud.

Eelmisel hooajal maksis Paddy Power välja Catania võidu, kuigi kaotati Juvele 0-1. Põhjuseks kohtunike kakamine Juve kasuks.

Peaks vist ka sinna mängima kolima? Tundib igati vahva kontor, kes selliste ilusate liigutustega endale reklaami teeb. Oskab keegi midagi selle kontori kohta öelda ka? Koefide suurus, mängude ja erinevate panuste valik? Livebet mugavus jne..
    Mulle paddypower boonust ei maksnud, sest ma elan Eestis.
    Samuti need beti limiidid on seal jaburalt madalad osadel mängudel.

Sellest piisas, et seal rohkem mitte panustada.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    aitäh.

Täpsustuseks, et Betfair pole bookie vaid börs. Kas seal Eesti pinnal paiknevatel isikutel mängida lastakse nüüd jälle või sa elad kusagil mujal?
    Google DNS+väljamaa krediikaart para mi. Aga peaks regada saama küll Eestist, kui just mingit eraldi lepet pole tehtud EMTA ja Betfairi vahel.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    aitäh.

Täpsustuseks, et Betfair pole bookie vaid börs. Kas seal Eesti pinnal paiknevatel isikutel mängida lastakse nüüd jälle või sa elad kusagil mujal?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Regamis boonus on 20 euri (kaks eraldi betti saad teha 10+10 ja 10 euri arvestatakse potentsiaalsest võidust mõlemal korral maha ), pärast regmise boonuse läbi mängimist sain 10 eurise free beti paddypoweri kasiinosse kah .

Lives jalkat bettida on Paddypoweris natukene ebamugav (ntx half time marketite leidmiseks peab 10-15 sekundit hiirega scrollima), aga see pigem harjumise asi. Koefitsendid on kohati väga head, eriti tennise mängudel. Kuid parimad koefitsendi bookied on siiski Pinnacle ja Betfair.

Igasugused eraldi boonuseid ja money back specialeid pakutakse:

Paaril korral mõne vähepopulaarse mängu peale bettides on mõneks ajaks võidud õhku jäänud, kuid customer support lahendab probleemid üpris kiirelt.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    PaddyPower maksis tagasi Roma-võidab-scudetto panused. Põhjus lihtsalt see, et Roma kogutud punktidega oleks nad sisuliselt kõik eelnevad aastad tiitli kotti pannud.

Eelmisel hooajal maksis Paddy Power välja Catania võidu, kuigi kaotati Juvele 0-1. Põhjuseks kohtunike kakamine Juve kasuks.

Peaks vist ka sinna mängima kolima? Tundib igati vahva kontor, kes selliste ilusate liigutustega endale reklaami teeb. Oskab keegi midagi selle kontori kohta öelda ka? Koefide suurus, mängude ja erinevate panuste valik? Livebet mugavus jne..

Leave a comment:

• Crackerz
    replied
    Algselt postitas jabadabadoo Vaata postitust
    bet365,Anett Kontaveit v Madison Keys
    (Total Games 3-Way) under 19 6-3 6-2 , aga mul on märgitud kaotus. peaks võit olema, või eksin.
    ei eksi, võta supportiga yhendust.

Leave a comment:

• jabadabadoo
    replied
    bet365,Anett Kontaveit v Madison Keys
    (Total Games 3-Way) under 19 6-3 6-2 , aga mul on märgitud kaotus. peaks võit olema, või eksin.

Leave a comment:

• Mataza
    replied
    Oskab keegi Olybeti kasutajatest öelda, kas seal on võimalik vaadata ka, mis panuseid sa teinud oled? Ma leian ainult selle, mis summa ma olen bettinud, aga mitte seda mille peale.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas gunpaul Vaata postitust
    teambet1.com ja betin.com
    kommentaare ka palun

Leave a comment:

• gunpaul
    replied
    teambet1.com ja betin.com

Leave a comment:

• bettimine
    replied
    Algselt postitas Keemik. Vaata postitust
    Kuidas see täpsemalt välja näeb? Näiteks panustan 2€ enne mängu, kui ma live-s nüüd 25€ panustan, kas saan 25€ tagasi juhul, kui mu live bet perse läheb?
    Riskivaba ennustus antakse samas summas, mis mängueelne bet. Kui betid 25€ enne mängu, siis saad 25€ suuruse beti panna live's ja kui see mööda läheb saad 25€ tagasi. Kui paned 2€ enne mängu saad 2€ suuruse tasuta beti jne. Tasub mainida, et see tasuta bet kehtib ainult esimese live ennustuse kohta.

Leave a comment:

• Keemik.
    replied
    Algselt postitas bettimine Vaata postitust
    Enne City vs Barcelona mängu algust tuleb teha sellele mängule pre match panus ja siis live's saab nn riskivaba ennustuse kuni 25€ suuruses.
    Kuidas see täpsemalt välja näeb? Näiteks panustan 2€ enne mängu, kui ma live-s nüüd 25€ panustan, kas saan 25€ tagasi juhul, kui mu live bet perse läheb?

Leave a comment:

Working...
X