Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Telekavaataja blogi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Esiliiga B
    13:00 Võru - Pärnu JK
    Pärnu JK @2.3 (Coolbet)
    5 eurot

Korvpall
    Valmiera - Valga
    Under 164.5 @1.83 (Optibet)
    5 eurot

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Käsipall, Balti Liiga
    20:00 Cetnieks - Viljandi
    Cetnieks Ah -6.5 @1.85 (bet365)
    5 eurot

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Tennis, WTA Wuhan
    14:00 Sabalenka - Kontaveit
    Kontaveit @2.71 (Coolbet)
    5 eurot

Hoki, Eesti Meistriliiga
    17:45 HC Viking - Narva PSK
    HC Viking @3 (Coolbet)
    5 eurot

Leave a comment:

• Red Devil
    replied
    Kui limiteeritaksegi ära, kas see jääbki siis jäädavalt või on võimalik oma tavalisi limiite tagasi ka saada kuidagi?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas monn Vaata postitust
    Väga huvitav ja tänuväärne blogi. Kas selle avaliku blogiga nn ettevõte pole midagi selle vastu?Mõned küsimused kui suvatsed vastata.

Kas eestis nn konkureerivatel bookidel on vahet millal kohalik event avatakse. Et a la coolbet avab varem jääd koefide avaldamisega hiljaks, et kartus see, et käive läheb kõik sinna

Või nt jällegi kohalik event 50% oddsid coolbet väiksema komisjonitasuga väljastab 1.9 1.9 betsafe 1.8 1.8. Et on tunda, et jälle nn olete nn väike peksupoiss ja raha läheb kõik konkurendile või on gambleril täiesti savi. Sest mulle tundub, et maailmas hakkab see muutuma ja isegi idioodist gambler hakkab vaatama, mis koefiga talle mingit asja pakutakse

Limiteerimistest. Eeldades, et sul on ka teistes nn konkurentide juures kontod, ma eeldan, et oled suutnud limiteeritist vältida, sest sul on kõik trikid selged.

Ja veel üks huvitav küsimus. Kontode limiteerimine on mingil määral kassi hire mäng. On sul olnud selliseid panustajaid, kellest sa ei saa sotti. Mingit eelhäiret pole antud, aga isegi konto monitoorimisel mingit selget otsust ei saa teha, kuid lõpuks ikka tuleb limiteerida, sest konto suureneb. Et ühesõnaga tüüp on väga osavalt ja kaua suutnud limiite hoida.
    Väga huvitavad küsimused, ma praegu hakkan just offline minema vaikselt. Ma vastan sulle nendele küsimustele mingi aja jooksul (võib olla isegi esmaspäeval, ok?).

Aga ma tegin neile 5 euroseid panuseid pafis.

Käsipall

Tšehhi
    18:00 Jicin - Cement
    Jicin AH -2.5 @2.2

Norra
    19:00 Kolstad - Baekkelaget
    Over 54.5 @1.98

Leave a comment:

• monn
    replied
    Väga huvitav ja tänuväärne blogi. Kas selle avaliku blogiga nn ettevõte pole midagi selle vastu?Mõned küsimused kui suvatsed vastata.

Kas eestis nn konkureerivatel bookidel on vahet millal kohalik event avatakse. Et a la coolbet avab varem jääd koefide avaldamisega hiljaks, et kartus see, et käive läheb kõik sinna

Või nt jällegi kohalik event 50% oddsid coolbet väiksema komisjonitasuga väljastab 1.9 1.9 betsafe 1.8 1.8. Et on tunda, et jälle nn olete nn väike peksupoiss ja raha läheb kõik konkurendile või on gambleril täiesti savi. Sest mulle tundub, et maailmas hakkab see muutuma ja isegi idioodist gambler hakkab vaatama, mis koefiga talle mingit asja pakutakse

Limiteerimistest. Eeldades, et sul on ka teistes nn konkurentide juures kontod, ma eeldan, et oled suutnud limiteeritist vältida, sest sul on kõik trikid selged.

Ja veel üks huvitav küsimus. Kontode limiteerimine on mingil määral kassi hire mäng. On sul olnud selliseid panustajaid, kellest sa ei saa sotti. Mingit eelhäiret pole antud, aga isegi konto monitoorimisel mingit selget otsust ei saa teha, kuid lõpuks ikka tuleb limiteerida, sest konto suureneb. Et ühesõnaga tüüp on väga osavalt ja kaua suutnud limiite hoida.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    LIVE Panus!
    Korvpall, Venemaa karikas
    Arsenal Tula - Avtodor U21
    Arsenal AH -14 @1.85 (paf)
    5 eurot

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Rootsi, 2. divsijon Norrland
    29.09 16:00 Taftea - Hudiksvalls
    Under 2.5 @3.3 (bet365)
    5 eurot

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Korvpall
    Kalev Cramo ei võida Eesti-Läti kossuliigat @2.55 (Coolbet)
    5 eurot

Ekstra respekt Coolbetile, et ära tegid.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    21:30 Fürth - Hamburger
    Hamberuger @2.25 (Coolbet)
    5 eurot

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Korvpall, Hispaania
    22:30 Unicaja - Valencia
    Valencia @2.2 (bet365)
    5 eurot

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kõrvpall, sõpruskohtumine
    18:30 Fenerbache - Maccabi
    Maccabi @2.44 (Optibet)
    5 eurot

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    19:00 Santos Tartu - Rakvere Tarvas
    Santos DNB @2.7 (paf)
    5 eurot

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Hoki, Liiga
    28.09 18:30 Jukurit - HPK
    Under 4.5 @1.9 (Coolbet)
    5 eurot

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eesti - Läti kossuliiga
    Kombopanus
    Ogre + Jurmala + VEF (laupäevased mängud) @2.47 (Coolbet)
    5 eurot

Leave a comment:

Working...
X