Algselt postitas cabron
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustvabandust, 67 panust ei ole postitanud - siis on breakeven
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitusttõenäoliselt ChelseaFC on jätnud siia postitamata 50 sarnast panust, mis ei võitnud
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustvastan ise, sest see on value. pikalt siin foorumiski lahatud teema result oriented mõtlemine vs valuegamble. panen puusalt, et 20st 19l korral ei oleks see panus võitnud ja antud vastasseisus samade koosseisudega ei pruugi seda väärtust kunagi kinni püüda, aga kuna analoogseid situatsioone tuleb ikka ja ikka ette, siis long run teed ikka kenasti profitit.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustKust sellise mõte peale üldse tulid et üle 9.5 proovida haha
Leave a comment:
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustChelseaFC korralik võtukas
Leave a comment:
-
Väike offtopic blogis, vabandan, aga see PAOKi Benfica mäng oli huvitav. Koef oli tugevasti under 2.5 poole kaldu (1,6) samal ajal, kui over oli 2,3.
Signs were in the air though, võite ise ette kujutada seda pidu, kui 25 minutiga 3 löödud olid.
Lisaks, West Ham - Wolvesi mängul on coolbetis külaliste võidukoef 3. Selline miks mitte proovida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMulle kombotada ei meeldi, aga suured koefitsendid meeldivad vahest küllKahju et kontor nii vähe oli nõus vastu võtma.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMulle kombotada ei meeldi, aga suured koefitsendid meeldivad vahest küllKahju et kontor nii vähe oli nõus vastu võtma.
Leave a comment:
-
Mulle kombotada ei meeldi, aga suured koefitsendid meeldivad vahest küllKahju et kontor nii vähe oli nõus vastu võtma.
Leave a comment:
-
see rallika oma on loogiline ja ilus.ma pole ise kunagi 1 betiga nii palju teeninud.396 oli max ja see ka kogemata,kuna duubeldasin sigalakku t2is mingit nhl 3 m2ngu ja vedas
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMis see kombo kogukoef oli? Ma ise teen ka vahel lihtsalt meelelahutuse mõttes mingeid 5-10seid kombosid paari euri peale. Pärast hea mõni õhtu kontrollida flashscorest tulemusi.
Leave a comment:
-
Mis see kombo kogukoef oli? Ma ise teen ka vahel lihtsalt meelelahutuse mõttes mingeid 5-10seid kombosid paari euri peale. Pärast hea mõni õhtu kontrollida flashscorest tulemusi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: