Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kas sa reaalselt ka selle spreadi said postituse hetkel või kasutasid oddsportali bugged oddse? Capture.jpg
siiani saadaval selle järgi see liin, reaalsuses mitte
Ma tol hetkel vaatasin ka oddsportalist. Suurelt ei viitsinud süveneda kuna raha ma ise nende betide peale siin ei pane ja lihtsalt teen pigem fun gambleimist. Kui telekavaatajale ei sobi, siis paneme +2.5 tonybet
Ma tol hetkel vaatasin ka oddsportalist. Suurelt ei viitsinud süveneda kuna raha ma ise nende betide peale siin ei pane ja lihtsalt teen pigem fun gambleimist. Kui telekavaatajale ei sobi, siis paneme +2.5 tonybet
Postitamise hetkel oli avatud +2,5. Postitus muudetud 2,5-ks. Nende oddsportali liinidega tasub ettevaatlik olla.
Kuulge, ma võtan täna kvartali kusagil südaöö paiku kokku. Teeme kirjutamata reegli, et keegi 4. kvartali panuseid enne kokkuvõtet ei tee? Keegi karistada ei saa, kui paneb, aga mul oleks sitaks mugavam nii.
Wow, ma back in action. Mitu korda on üldse SBT ajaloos kõrgemat üksikpanust, kui 4.25 ära tõmmatud?'
et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar