See on äge, et Kristo Saage valiti Tähtede mängu Eesti koosseisu. Ta on olnud tõesti suurimaid staare see hooaeg.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee on äge, et Kristo Saage valiti Tähtede mängu Eesti koosseisu. Ta on olnud tõesti suurimaid staare see hooaeg.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSellega seoses, kas Betsafel on endiselt plaan hooaja lõpuni TLÜ mängudele liine mitte pakkuda? See kahtlane aeg on nagu klubis möödas ning Kullamäe ja Mürka käe all on selliseid “naljakaid” liikumisi ka keeruline näha.
Kommentaar
-
Detsembris rääkisin järjekordsest SBT kokkusaamisest. Ma ei ole midagi unustanud ja olgem ausad, meil on ka millest rääkida. Aga mul juba kümnendat päeva haige seljavalu, mis on mu elukvaliteeti räigelt kahandamas hetkel. Seega oleks veidi imelik midagi planeerida, kui kindlust osalemaks ei ole. Ehk siis lükkan kokkusaamise märtsi või aprilli. Loodan, et keegi sellepärast ei pahanda. Kindlasti SBT kohtumise peab mingi aeg tegema.
Meanwhile, need, kes ei ole veel usaldust minu vastu kaotanud, võivad SBT20-sse osalejaks registreeruda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustKeegi taliolümpiale ka panustab? Siin osad olid suusaspetsid jms. Oddside tulekut andis oodata, praeguseks juba kogu valik olemas. Ilmselt ei ole niiväga lihvitud oddse ja value't leiab.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustMul sõbraga tuli jutuks, et kas peab bettimisel saadud võidud deklareerima uue maksuseaduse järgi või ei? Oskab keegi öelda?
Kui peab siis mis summast alates? mingit 10 eurost võitu nagu pole mõtet või mis?
Kommentaar
-
Naiste laskesuusas all inis juba. Kas tuleb SBT ajaloo üks kiireim väljakukkumine?
Saad siis info pärast Telekavaataja http://biathlonresults.com/
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustNaiste laskesuusas all inis juba. Kas tuleb SBT ajaloo üks kiireim väljakukkumine?
Saad siis info pärast Telekavaataja http://biathlonresults.com/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar