Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Ma ka duubeldaks ja tooks esile panustamise teemat! Eelmine aasta sain Aafrika ja Konföderatsioonidega seoses väikse ennustusblogi kirjutatud ning kindlasti on ka sel aastal taoline asi plaanis! Aktiivseid huvilisi siin paistab olevat!
-
Oli jäänud ühte keskkonda mõned dollarid ja niisama mõtlesin, et paneks mingi ulme pileti. Peaaegu läks täppi ka.
Nagu ikka, üks läheb mööda.
ypanus.jpg
Leave a comment:
-
Nii, siin alafoorumis on palju räägitud sellest, kuidas mõned inimesed ei saa piisavalt tänusõnu või kiitust või misiganes. Vahepeal lastakse blogidega tühjalt või mis iganes. Kui teil muidu ei ole olnud mahti Panustamise alafoorumi aktiivseid kasutajaid innustada või kiita, siis fakk Foorumi Auhindade teemas võiks ikka seda teha. Ma usun, et kõigil (minul kindlasti) oleks hea meel näha, et mingid tegevused lähevad inimestele korda.
Panustamise alafoorumi tegelased parimateks postitajateks!
Leave a comment:
-
Oleneb läbimängimise tingimustest ning millistes mängudes kasutada saab (kas näiteks baccarat, rulett ja blackjack lubatud), aga tänapäeval pigem ei leia kuskilt enam häid pakkumisi.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustNetikasiinodes 100% boonuseid tasub võtta? On kellelgi kogemust?
Leave a comment:
-
Mul on keeruline soovitada kellelegi Lokomotivi võitu. Mulle tundub, et Lokomotiv võidab täna. Puhtalt seepärast, et kõik laabub hetkel liiga hästi ja Farfan on mingi monstrum lihtsalt.Algselt postitas Calva Vaata postitustYo telekavaataja. Täna Lokomotiv @2 Tosno vastu, kas tasub mängida? Esimene asi vist ikka koosseisud ära oodata
Samas Loko on alati probleeme kogenud tiimide vastu, kes edukalt 2. viiulit mängivad. 1. ringis saadi kotti näiteks kodus. Ma ütleks, et koefitsient on aus.
Leave a comment:
-
Yo telekavaataja. Täna Lokomotiv @2 Tosno vastu, kas tasub mängida? Esimene asi vist ikka koosseisud ära oodata
Leave a comment:
-
Õige on Newcastle - Leicester. See oli minu trükiviga.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustosadel on homses Betsafe ennustusliigas Newcastle - Leicester, osadel jällegi Newcastle - Stoke
Leave a comment:
-
osadel on homses Betsafe ennustusliigas Newcastle - Leicester, osadel jällegi Newcastle - Stoke
Leave a comment:
-
Ja nüüd võiks ajakirjanikud otse küsida, miks pole täna Saaget võistkonnas. Miks? Mis juhtus? Nii klubilt kui Saagelt endalt. Esitada neid ebameeldivaid ja ebamugavaid küsimusi. Ainult niiviisi saame selle ussiga spordimaailmas võistelda. Tuleb anda mõista, et selline mäng ei ole OK ja see on nähtav.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Mis mind ennast huvitab, kas Saage antakse täna üles. Lihtsalt puhtsportlikust huvist. Pidi "vigastus" olema vms.
Ainult tugeva hoiakuga saame koos sellest üle. Siingi foorumis kasutaja cbulls13 ironiseeris mu üle, kui Discolfi teemal panin Silver Lätile külge "eks kihlveopettur". Fakk mehed, selline asi ei tohi kergelt ununeda ja ei tohi olla kergelt tolereeritav.
Ja esitan neile, kes sellega tegelevad retoorilise küsimuse: miks te lasete mingitel suvalistel vendadel teenida teie pealt sadu tuhandeid eurosid? Kogu sitt läheb lõpuks ju teie kaela. Ja mille nimel te seda teete? nende sitaste paari tuhande euro pärast? Unustage ära.
Leave a comment:
-
Kusjuures selle mängu puhul võib olal tegu ka lumepalliefektiga, kus keegi on kusagil kuulnud, et Kalev fixib vms ja suured raad lähevad peale.Algselt postitas krissucool Vaata postitustSooviksin viidata tänastele TLÜ mängu koefitsientide muutustele

Mis mind ennast huvitab, kas Saage antakse täna üles. Lihtsalt puhtsportlikust huvist. Pidi "vigastus" olema vms.
Leave a comment:
-
Sooviksin viidata tänastele TLÜ mängu koefitsientide muutusteleAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustTõestada on võimatu, unless sa ei salvesta omavahelist suhtlust või ei taba neid raha üleandmisel vms.
Aga ega see kerge ja kiire viis pole selle ussi väljapigistamiseks spordist.
Leave a comment:
-
Tõestada on võimatu, unless sa ei salvesta omavahelist suhtlust või ei taba neid raha üleandmisel vms.Algselt postitas Drogba Vaata postitustÜhesõnaga selge see, et miskit toimub, kuid tõestada seda väga väga raske.
Aga ega see kerge ja kiire viis pole selle ussi väljapigistamiseks spordist.
Leave a comment:
-
Neid kirjatükikesi ikka aeg-ajalt lekib meediasse, kuid ikka ja jälle nendest midagi edasi ei arene, jäävad ainult kahtlused, mida senine praktika on näidanud. Hooaeg 16/17 oli Valga/Valkal kõvad kahtlused peal, politsei hakkas isegi uurima, kuid kuhugi ei jõutud sellega. Hooaeg 15/16 üritasid petturid mõjutada TLÜ Kalevi ja Kalev Cramo vahelist meistriliiga mängu, kui väidetavalt suheldi enne mängu TLÜ Kalevi välismaalastega, kuid mängija teavitas sellest treener Klandorfi, kes omakorda teavitas korvpalliliitu, tehti kriisikoosolek enne mängu ja pettus hoiti ära. Ainus juhtum, kus korvpalli liit antud teemal senimaani tegutsenud on 2016. aastal mõistetud 2-aastane vilistamise keeld kohtunik Rain Rannametsale. Ühesõnaga selge see, et miskit toimub, kuid tõestada seda väga väga raske.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEga see Kalevi saaga märkamatuna ei jää. Esialgu selline väike kirjatükk Pahvilt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: