Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    ChelseaFC paneb räigelt hullu ja on tõusnud üldliidriks. Käib 2. kvartali viimane päev.

see kombo on kah settled juba:
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Dominikaani mäng on koss. Mängud täna.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Tegin suure vea eile. Rallika kombo kaotas. Tal on nüüd hoopis 61.83 ühikut. Vabandan!
    Eem, ma ei ole tükk aega tabelit jälginud kuna enda panused on nii sitalt mänginud, kuid mul peaks hetkel olema 40 ühikut millest 20 on mängus tänahommikuse kombo peal.

S.Jang vs A.Anisimova. Match Result: Anisimova, Amanda To Win
    Price: 1.44
    x
    A.Sabalenka vs J.Lu. Match Result: Sabalenka, Aryna To Win
    Price: 1.21
    x
    Qarabag vs Chelsea. Match Result: Chelsea To Win
    Price: 1.27

Combo@2.289 marathonbet 60 ühikut

Sabalenka mängib homme.
    See combo kaotas. Anisimova mängis oma edu maha. Sa probably läksid sel ajal magama kui ta seti ja breigiga peal oli

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Olen siiamaani lubanud jah.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitust
    Iisrael - Eesti 14:00
    Paf Erienneustus, et külalismeeskond võidab @9.00
    panus 10

Kas promopanused/oddsboostid on lubatud?

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
    Arsenal võidab normaalajal Kölni, panen sinna peale 30 ühikut, koefiks Tempobetist võetud 2.45
    Jõudsin selle panusega natukene ette

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma teen järgmise SBT kokkuvõtte homme kusagil 9-10 vahel.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eh-1=ah-1.5

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Kuidas käituda AH ja EH panuste puhul?

Näiteks: Kasutaja A panustab Atletico-Roma mängul Atletico AH-2. Kui mina tahaksin nüüd panustada Atletico 1 EH (0:2), kas ma saaksin seda teha või tuleks panustada Atletico 1 EH (0:3) ?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kui rääkida SBT ennustusmängust, siis 1. kvartali oskas päris hästi täppi panna Rando#6 seekord. Aga loomulikult on veel 36 küsimust veel.

Leave a comment:

• lauri432
    replied
    Käisin kohapeal vaatamas ja jagan tennist hästi aga igasugune betiisu kaob ära. Saan aru showmäng aga niimoodi ikka teine sett 5-4 ees serv matsivõiduks vaja ja siis 3 sellist geimi mida ta terve mängu peale ennem ega pärast ei mänginud, et ikka kindlalt tuleks otsustav sett oli kole vaadata. Täielik fix hea et raha ei pannud ega pane oleks jumala närvis olnud kui oleks Kaia 2-0 seti peale pannud või kaia setivõidu peale 2 sett. SBT sidusin kõik betid üle geimide peale aga nagu ikka et koeffi suureks ajada lisad mängud milles kindel pole ja nu kui Monaco kaotab kodus 1-4 oleme ausad mingii saksa lambiklubile kus puudub ajalugu traditsioonid ja nimed....siis tõestab see et lihtsam on mitte bettida ja oma närve mitte raisata, aga for fun SBT võtan ikka osa lihtsalt ise oma raha ei pane sinna auku enam

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    kuigi Tottenham on väga sümpaatne, siis tuleb emotsioonid kõrvale lükata ja valida Dortmund -0.25 ning samamoodi panus ka teise Inglise tiimi vastu - Sevilla +0.25.
    tjah, Dortmund jäigi täna ainukeseks kaotuseks. õhtu total siis 9 võitu ja 1 kaotus.

tabel.JPG

Leave a comment:

• richard154
    replied
    Richard Koppel on nagu Fergie ManU
    Hea meelega oleks. Samas veidi ebaõnne ka olnud juba. Üks 25 ühikune panus koefiga 3 läks mul napilt mööda paar päeva tagasi. Oli vaja Zalgirise 5 punktilist võitu, aga võitsid 4ga.
    Esimese kvartaliga võib enam-vähem rahule jääda. Svenniid sai tennisega korraliku plussi ja läheb huvitavaks. Plaan on võita kolm järgmist kvartalit, niiet pange end valmis.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Richard Koppel on nagu Fergie ManU

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Palju Svenil nüüd ühikuid on? Kõik panused vist täppi läinud?
    Sinu panus lükkub igatahes järgmisesse kvartalisse.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    2145 England Ishtmian Premier League
    Lowesoft United - Leatherhead

Leatherhead @ 1.95 (bet365)
    Panus: 10 (19.5)

Lowesoftil on probleeme mängijate vähesuse tõttu. Viimane mäng oli pingil 3 meest. Mitmed algkooseisu mängijad on vanuses 17-20. Enamus kokku laenatud.
    18ndast minutist mängis Leatherhead 9 mehega. Kaks punast kaarti 3 minuti sees.

Leave a comment:

Working...
X