Algselt postitas QRkood
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Ma pole veel tänaseid panuseid üldse vaadanud. Kõik reeglitele mittevastavad panused on Void.
-
Jäi silma selline panus richardkoppelilt, osa infot puudu, mis sellega saab?
TTU KK - Tartu Ulikool
29 Nov 2017, 18:30
Asian handi +10.5
Ttu
panus 40
Leave a comment:
-
Kuulge, ma võtan täna kvartali kusagil südaöö paiku kokku. Teeme kirjutamata reegli, et keegi 4. kvartali panuseid enne kokkuvõtet ei tee? Keegi karistada ei saa, kui paneb, aga mul oleks sitaks mugavam nii.
Leave a comment:
-
-
Panin arvuti kinni. Hommikul vaatan. Viited ametlikele tulemustele tulevad abiks.
Leave a comment:
-
Postitamise hetkel oli avatud +2,5. Postitus muudetud 2,5-ks. Nende oddsportali liinidega tasub ettevaatlik olla.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMa tol hetkel vaatasin ka oddsportalist. Suurelt ei viitsinud süveneda kuna raha ma ise nende betide peale siin ei pane ja lihtsalt teen pigem fun gambleimist. Kui telekavaatajale ei sobi, siis paneme +2.5 tonybet
Leave a comment:
-
Ma tol hetkel vaatasin ka oddsportalist. Suurelt ei viitsinud süveneda kuna raha ma ise nende betide peale siin ei pane ja lihtsalt teen pigem fun gambleimist. Kui telekavaatajale ei sobi, siis paneme +2.5 tonybet
Leave a comment:
-
kas sa reaalselt ka selle spreadi said postituse hetkel või kasutasid oddsportali bugged oddse?Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustABL homme hommikul
Mono Vampire vs CLS Knights
CLS Knights +5.5
Koef: 1.85 (Titanbet)
Panus: 50 ühikut
Capture.jpg
siiani saadaval selle järgi see liin, reaalsuses mitte
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: