Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pole väga palju jalgpalli hoiatuskaartidele panustanud aga täna hakkas huvitama, et mida pakutakse nt Küprose - Eesti mängule. Eriti palju kontoreid läbi ei sirvinud agaei leidnud küll valikuid. Oskab keegi soovitada, mingit kontorit nt kus on selliseid panuseid tavapäraselt rohkem?
Öösel Halep - Kontaveit. Halepi koef 1.62 Coolbetis natukene suur ei ole? Halep ikkagi maailma 5. nr. Ja Kontaveit vist pole võitnud maailma top10t seni.
Öösel Halep - Kontaveit. Halepi koef 1.62 Coolbetis natukene suur ei ole? Halep ikkagi maailma 5. nr. Ja Kontaveit vist pole võitnud maailma top10t seni.
Panen instinkti pealt ja vahest see on kõige parem tunne. Lihtsalt mulle tunduvad need satsid kes ei suuda mängida kinnist mängu ja usun siit tuleb kolle uksest ja aknast ehk 3 mis on täitsa tavaline nende 2 satsi puhul
parandan väikse faktivea, Villarreal on siiski LaLiga parima kaitseliiniga meeskond
Count noh parandajad ei meeldi kellegile, mäletad koolis kui tegid enda arust laitmatu töö ja siis tuli ikka klassi nurgast mingki kukk kes hakkas parandama et see ei ole ikka nii.
Selle mängu panus loe uuesti on puhtalt ja puhtalt : Panen instinkti pealt
Kui usud et ei tule 3 kolli siis vea minuga kihla 500€ peale mina ütlen miinimum seal mängus on 3 kolli!
Count noh parandajad ei meeldi kellegile, mäletad koolis kui tegid enda arust laitmatu töö ja siis tuli ikka klassi nurgast mingki kukk kes hakkas parandama et see ei ole ikka nii.
Selle mängu panus loe uuesti on puhtalt ja puhtalt : Panen instinkti pealt
Kui usud et ei tule 3 kolli siis vea minuga kihla 500€ peale mina ütlen miinimum seal mängus on 3 kolli!
See ei olnudki sinu instinktide parandus. Kui otsene konkurent põrub, siis see valmistab mulle ainult rõõmu. Teadupärast käib siin teemas inimesi, kes teevad soovituste järgi panuseid. See oli info oli neile mõeldud, et nad teaksid kus vähem või rohkem riskida on mõtet.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
atleticomadridi pakutud mäng toimub homme, ehk järgmisel nädalal. kas reeglites on mingid muudatused toimunud ja panustamine on voorude järgi või siiski jätkuvalt nädala põhine, sel juhul mis nädala alla see panus läheb?
Härral on nädala jooksul juba teine Hispaania tipster hambus. Kas mees on varakult ärevil?
Kommentaar