Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Võtsin hoopis Minnesota vs Sporting Kansas City, kui 30 minsa mängitud ja seis 1:1, et kolmandat väravat ei tule
Anti 6.50 koefiks.
Leave a comment:
-
tra istusin maha, et asjad üle vaadata ja juba mängud käivad. 2 varianti, et kas ma olen amatöör ja ei osanud kellakeeramist arvestada või on kogu kellakeeramine paras sipa-sapaAlgselt postitas Calva Vaata postitustsamaa
Leave a comment:
-
samaaAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustJaga siis mõni NFLi glory hunt ka, mul ka telekas taustaks täna
Leave a comment:
-
Kuna nädalavahetus on läinud hästi, siis enne suuri õhtuseid NFLi pelasid teeks ühe jalka O/U parlay ka.
Leave a comment:
-
ja toimis ka!Algselt postitas cabron Vaata postitustKui see pole the best analüüs ever, siis ma ei tea mis on.
Leave a comment:
-
minge perse, ma võtan Murray võidu 2.50 B365s. Siin on midagi fishyt käimas. Kui odds oleks 1.20-1.30, siis vast ei võtaks Murrayd, aga nii kõrge Hurkaczi odds tähendaks, nagu bookied teaks midagi mida general population ei tea ning see lubab neil 1.60ga müüa, mis omakorda teeb booki väga lopsidediks, sest netis ringi tuulates bettijad, nende vanaemad, nende koerad ja isegi koerakirbud panustavad Hurkaczi võidule.
Kui see pole the best analüüs ever, siis ma ei tea mis on.
Leave a comment:
-
Miks Hurkacze odds nii kõrge on, AH -2 saab Pinnacles 1.85ga. ATP 10. vs 156
Leave a comment:
-
Welcome to the Japan, 17 minsa pärast algavad. Mida keset päeva muud ikka teha
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: