Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
panustamise seisukohalt on international break paras bullshit. Andke mulle Pisa vs Crotone ja Braunschweig vs Teutonia Offenbach!!
Leave a comment:
-
Kurat oleks võinud täna info põhjal ka Eesti ära valida... Oli ju teada, et Hispaania kõrgliigadest jne tulevad lõpuks naised koondisesse+Ameerika ülikoolist head mängu näitavad jne, aga no kuidagi raske oli panust panna kui 10 aasta jooksul on võidetud 1 kohtumine Portugali B koosseisu vastu ja pole olnud ühtegi mängu, mis oleks kas või lõpupeale läinud.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustnonäe üks nendest tuli ära ka
Leave a comment:
-
https://www.oddsportal.com/basketbal...ionship-women/
Naiste kossu valikmängudes päris lõbusad koefid ma vaatan
Leave a comment:
-
Sai korralikult printida jah. Esialgsed koefid TalTech 2.5 juures vms. Usun, et selle võib julgelt Eesti spordi top 3 ämbriks lugeda kihlveomaailmas see hooaeg.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustiisi mani
Leave a comment:
-
Ma pole ikka väga ammu nii palju panustanud Eesti spordile kui täna Tal Techile lükanud. Hetkeseks juba koef kukkunud 2.28 peale vms, aga see on ikkagi väga hea.
Leave a comment:
-
Blin, ma pidin selle postitama sinu teemasse, Calvale vastuseks.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustPoint selles kui palju nigelam on payout across the board.
Sinu poindile ma vastu ei vaidlegi 😁.
Leave a comment:
-
Panustamishundid. Kas kossu Saku esiliigat ka kuskil portaalis ennustada saab?
Leave a comment:
-
Kõige kriitilisemal momendil panin kümpa veel De Jongi võidule, pakuti 15. Vahetult pärast teise seti lõppu oli cashout sellel juba 86 ja teistel ka päris okeilt, aga Guido retire nullis kõik ära...Algselt postitas cabron Vaata postitustPârast esimese seti kaotust pakutakse De Jongi võidu eest 4. Proovime
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: