Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
jepAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust"Meistrite liiga alagrupifaas on igav" fännidele hoogu juurde. Kuuteistkümnest mängust viieteistkümnes võttis eeldatav favoriit võidu ja Lille - Sevilla mängisid viiki, mis oli ka paberil tõenäoline resultaat. Sellist vooru ei mäletagi, kuigi tegelikult oli mitu päris ägedat mängu.
246656041_1220397188440542_6818019084395480643_n.jpg
Leave a comment:
-
Reis Aasiasse läks päris okeilt, Fujiani long odds tuli kohale, Doosan raputas Samsungit 5:0, täpselt 6 jooksuga sai raha tagasi Jaapanist ning Hiinas 1,5 punktiga panus kaotas.
Leave a comment:
-
Korea pesapall, Doosan Bears -2 võtaks, aga sobib ka B365 -1.5, mille saab 1.90ga
Leave a comment:
-
Jaapani pesapall, Fukuoka S. Hawks - Chiba Lotte Marines, runs Over 6 tundub solid.
Leave a comment:
-
Sa panustad mingi Serbia päti juures, kõrvaltänavas, pudupoe kõrvalt kangialt sisse, teine uks paremale?Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKoripallo v? Minu bookie ei näita neid mänge
ise ootan võimalust sutsata kas Moskvas või Tenerifel
Leave a comment:
-
Koripallo v? Minu bookie ei näita neid mänge
ise ootan võimalust sutsata kas Moskvas või Tenerifel
Leave a comment:
-
Ja veel Shanxi vs Guangzhou võtsin U194.5 ja praegu saab U192 veel 1.83ga B365-s. Abiks ikka.
Leave a comment:
-
Võtsin 3.25ga et Fujian võidab, praegu saab veel in-plays Coolbetis näiteks 1.93ga kätte.
Leave a comment:
-
mingi 3. kategooria matš oli, lambimutid. Aga siiski!Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMis kohtumisest jutt?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Kumb neist ambitsioonikas tennismängija tundub?
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
Leave a comment:
-
püksid siis söömata seekord! Ise vaatan, et Arsenal on tükk aega ilma kaotuseta olnud ja paistavad heas hoos olevat. Kindlalt võidavad ju täna?Algselt postitas cabron Vaata postitustma söön oma vanaema aluspüksid ära, kui Chargers vs Ravens matšis üle 50 punkti tehakse
Leave a comment:
-
ma söön oma vanaema aluspüksid ära, kui Chargers vs Ravens matšis üle 50 punkti tehakse
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: