Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • j6u1uv4n4
    Me engana que eu gosto
    • Jan 2009
    • 8175

Peab tõdema jah, et õnne on ikka jubedalt olnud selle SBT vältel. Tõenäoliselt kõige luckym SBT üldse minu poolt. Sellised panused on täppi läinud millega ma tavaliselt esimesel päeval välja kukun.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
      Me engana que eu gosto
      • Jan 2009
      • 8175

Sooviksin aasta fullretard auhinda. Panustasin mõlemas Real vs CSKA mängus 0:1 pealt Reali peale

Kommentaar

• j6u1uv4n4
        Me engana que eu gosto
        • Jan 2009
        • 8175

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
        Sooviksin aasta fullretard auhinda. Panustasin mõlemas Real vs CSKA mängus 0:1 pealt Reali peale
        Mängu ise vaatamata kõigele lisaks.

Kommentaar

• Kaurr
          Professionaal
          • Jun 2011
          • 599

No, vaatasin mängu, nagu manu mängis.
          Cska oli tahtmist täis ja teenitud vôit..kahju,et plzen romat võitis.
          Aga hea töö cskalt.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
            Me engana que eu gosto
            • Jan 2009
            • 8175

Juventus live free moneyz?

Kommentaar

• telekavaataja
              Põrandaalune panustaja
              • Mar 2004
              • 19525

Jah, ja ronaldo väravad ka.
              Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• j6u1uv4n4
                Me engana que eu gosto
                • Jan 2009
                • 8175

Väiksed Poisid + CSKA duubel tegi kümnest eurost tuhat

kahjuks mitte mulle

Kommentaar

• atleticomadrid
                  Virtuaalne hullumeelsus
                  • Feb 2009
                  • 6195

Kui sa oled raha pannud Ajaxi võidule/viigile ja siis tuleb selline mäng...

...siis ei ole sa mitte lihtsalt teeninud, vaid saanud ka kirjeldamatu koguse emotsioone mängult millest muidu oleks suhteliselt suva.

Kas kohalikud panustajahundid võtavad foorumis aasta kokku ka? Et palju teeniti/kaotati ja mis alal parimad ennustaja-Edgarid oldi(rahu tema põrmule)?
                  "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                  These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• cabron
                    סוטה
                    • Oct 2015
                    • 3352

Minu suurim saavutus aastal 2018 on stoilise rahuga bettide võitmine/kaotamine, kuigi ega ei saa eitada et fistpumpe ja "ptsi kyll noh rsk " stiilis asju ikka vahel esineb

Kommentaar

• Mõmmik
                      Bavarian
                      • Feb 2010
                      • 2545

telekavaataja, mul tekkis küsimus seoses selle Betsafe boonusega. Mis skeemid seal on? 6x tuleb läbi mängida vähemalt koefiga 1.8 on märgitud. Sain 10€ boonust, see tähendab, et pean panustama 60€ väärtuses vähemalt märgitud koefiga või saan millestki valesti aru?
                      Küsin sellepärast, et ma olen teinud 3 panust siiani 33 euro väärtuses(koefid 2,2.1 ja 1.82) ja näitab, et mul on 8% tingimustest täidetud. Selle järgi peaks panustama umbes 400~€ väärtuses, et midagi vabastada.

Kommentaar

• telekavaataja
                        Põrandaalune panustaja
                        • Mar 2004
                        • 19525

Algselt postitanud kasutaja Mõmmik poolt
                        telekavaataja, mul tekkis küsimus seoses selle Betsafe boonusega. Mis skeemid seal on? 6x tuleb läbi mängida vähemalt koefiga 1.8 on märgitud. Sain 10€ boonust, see tähendab, et pean panustama 60€ väärtuses vähemalt märgitud koefiga või saan millestki valesti aru?
                        Küsin sellepärast, et ma olen teinud 3 panust siiani 33 euro väärtuses(koefid 2,2.1 ja 1.82) ja näitab, et mul on 8% tingimustest täidetud. Selle järgi peaks panustama umbes 400~€ väärtuses, et midagi vabastada.
                        Peaks olema 60 eurot jep. Ma võin homme üle küsida kontoris.
                        Instagram

Twitter

Kommentaar

• xerikx
                          Reservmängija
                          • Aug 2009
                          • 101

Vb on põhjus see, et % uueneb alles peale mängude toimumist, mitte panuse tegemisel. (osadel mängudel saad niikaua veel Cashouti teha ja seda siis ei arvestata rolloveri hulka).

Kommentaar

• Mõmmik
                            Bavarian
                            • Feb 2010
                            • 2545

Algselt postitanud kasutaja xerikx poolt
                            Vb on põhjus see, et % uueneb alles peale mängude toimumist, mitte panuse tegemisel. (osadel mängudel saad niikaua veel Cashouti teha ja seda siis ei arvestata rolloveri hulka).
                            Ei saaa selle taga asi olla, kontrollisingi pärast seda kui piletid olid resultitud.

Kommentaar

• Nasfal
                              Eesti koondislane
                              • Aug 2011
                              • 6995

Ei saaa selle taga asi olla, kontrollisingi pärast seda kui piletid olid resultitud.
                              Kirjuta Betsafe klienditoele, mul oli äkki mingi kaks aastat tagasi sama probleem, et see protsent ei tõusnud ning lubati asja uurida ja äkki õhtuks või järgmise päeva hommikuks oli Email, et parandused tehtud ja vabandati. Mingi süsteemi error võibolla.

Kommentaar

• telekavaataja
                                Põrandaalune panustaja
                                • Mar 2004
                                • 19525

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
                                Kirjuta Betsafe klienditoele, mul oli äkki mingi kaks aastat tagasi sama probleem, et see protsent ei tõusnud ning lubati asja uurida ja äkki õhtuks või järgmise päeva hommikuks oli Email, et parandused tehtud ja vabandati. Mingi süsteemi error võibolla.
                                Kindlasti on mingi error ja konkreetse küsimusega juba vastavad tegelased tegelevad.
                                Instagram

Twitter

Kommentaar

Töötlen...