Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Tegelt reeglites on see punkt, kui reeglitele mittevastav panus kaotab, siis, kaotab. Kui võidab, siis void.Kommentaar
-
Telekavaatajale siis, sealt näeb tulemusi ilusti.
Lihtsalt headsups,et mu panus on ikka kollase all
Kommentaar
-
Sorri, ma näen küll tulemusi, lihtsalt sinu oma jäi kahe silma vahele.Www.baltichandball.net
Telekavaatajale siis, sealt näeb tulemusi ilusti.
Lihtsalt headsups,et mu panus on ikka kollase all
Kommentaar
-
Vabandan, olin mängul ja foorumisse ei astunud.
Live oli isegi youtubes olemas.
Mãngust ka natuke, korralik suur kaotus. Vastaste väravavaht tegi ikka vãga hea mãngu, eks Serviti visked olid ka ikka kehasse rohkelt aga jah. Täna siis niipidi.
Homme on nad omavahel taas vastamisi aga kuna cocksil on nii suur edu, siis ega seal millegi peale mãngida ei ole. Ja eks näha mis liinidega tullakse.Kommentaar
-
Mul oli ka kurb, kui Reali ja Ajaxi mäng lõppes sisuliselt 20 min enne lõppu ära ja üks korner jäi saamata.https://www.flashscore.com/match/S43klEp2/#video
Sellisest olukorrast penalti andmist 90+3 minutil pole mina veel näinud, päris kurb. Ilmselgelt soositi suuremat klubi.Kommentaar
-
Nojah, aga kokkuvõttes ka vahe kas u 220 ühikut või 15. Ma eile arutasin su panuse võimaliku võidu valesti, unustasin algpanuse lahutada.
oleks õigesti arvutanud oleks prolly mingi kindlustava panuse teinud, aga kokkuvõttes teeb see SBTd huvitavamaks.
Kommentaar
-
Jap, ma olin suht pissed peale seda mängu. Fuenlabrada mängis 4. veerandil suht kindla edu maha - 70-82 oli ning järsku 85-84 Andorra ees ning lõpuks jäi vist 88-87. Lõpus pandi vabakaid mööda ning viimasel sekil oli norm koht kaheseks aga rõngasse. Nojah, panustaja argipäev.Kommentaar
-
Panus oli tagantjärele öeldes nii lives kui enne mängu hea, aga suht napiks läks, sest Astana viskas eriti kehvalt kolmeseid ja vabakaid. Aga tänu 4. veerandile tuli over ära ikka.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar