Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Romario mõtted Eesti spordist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ChelseaFC
    replied
    Algselt postitas Delfino Vaata postitust
    Mis karikast arvatakse? Tartu variant oleks justkui ainult hambad ristis kaitses pusida aga 2,5 liin 1,85 mõlemale poole on coolbeti poolt pakutavatest koefidest vist üldse kõige negatiivsema väärtusega mõlemale poole.
    Mina ei suutnud midagi leida. Võib see igas suunas minna. Väravate mõttes arvan, et tuleb pigem under, aga raha sellele panustama ei hakka. Nautige finaali ja küll tuleb paremaid päevi ja kohti panustamiseks

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Mis karikast arvatakse? Tartu variant oleks justkui ainult hambad ristis kaitses pusida aga 2,5 liin 1,85 mõlemale poole on coolbeti poolt pakutavatest koefidest vist üldse kõige negatiivsema väärtusega mõlemale poole.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Hea info, kahjuks muidugi ei tuldud niimoodi turule, nagu oleks eeldanud, aga tänud sellegipoolest reageerimast.
    Selles mõttes on muidugi raske ennustada, mis soovitus on väärtuslik ja mis mitte, kui pre-match panused väljas pole. Ja mul pole õrna aimugi, mis liinidega teisele liigale peale lennatakse.

Aga jah 0-0 jäi mäng, selles mõttes oli under hea soovitus.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Oskan vaid esimese mängu kohta öelda. Kuna põhimeeskonnal oli eile mäng, siis vaevalt kaasab Kohtla Järve liiga palju põhimehi. Duubel on neil aga megasitt. Dünamo võõrsil tööpäeva sees on kindlasti gramm nõrgem. Võitjat ennustada ei oska, kuid vaata, mis underite turg pakub. Mina väga palju väravaid sealt ei ootaks.
    Hea info, kahjuks muidugi ei tuldud niimoodi turule, nagu oleks eeldanud, aga tänud sellegipoolest reageerimast.

täna Maardu @2 tundub enne koosseise hea koht.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eile oli väga kena hit jah.

Täna tuleb live`i

Kohtla-Järve II vs Tallinna Dünamo
    Vaprus II vs Kuressaare II
    Tulevik U21 vs Viimsi II

kui kellelgi on mõtteid, siis nende avaldamine on väga teretulnud.
    Oskan vaid esimese mängu kohta öelda. Kuna põhimeeskonnal oli eile mäng, siis vaevalt kaasab Kohtla Järve liiga palju põhimehi. Duubel on neil aga megasitt. Dünamo võõrsil tööpäeva sees on kindlasti gramm nõrgem. Võitjat ennustada ei oska, kuid vaata, mis underite turg pakub. Mina väga palju väravaid sealt ei ootaks.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Eile oli väga kena hit jah.

Täna tuleb live`i

Kohtla-Järve II vs Tallinna Dünamo
    Vaprus II vs Kuressaare II
    Tulevik U21 vs Viimsi II

kui kellelgi on mõtteid, siis nende avaldamine on väga teretulnud.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Paide ongi ebareaalselt hea täna. Seal tuleb kõike võit @6 jne teha.
    Nice one! Loodetavasti oli veel jälgijaid!

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Paide ongi ebareaalselt hea täna. Seal tuleb kõike võit @6 jne teha.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
    Millegi pärast kisun ma Paide duubli poole. St. DNB 5 tundub kuidagi väga kõrge. Jah, Kohtla-Järve on päris kuri sats, aga kapten Kaivoja on eemal. Eks seal oleneb muidugi väga palju ka sellest, mis satsi Paide kokku saab ja kas esindusest abi tuleb. Arvestades, et nädalavahetusel Premium liigas mänge pole, võib mõni esinduse mängija kaasa sõita. Kui abiväge tuleb, siis prooviks kindlasti. Kui ei, siis võiks Under 2.5 @ 3 olla üsna hea panus.
    Paide koos oma duubliga on tänavusel aastal mu jaoks ilmselt olnud kõige kulukam tiim , aga juhul kui esindusmeeskonnast on korralikult abiväge, siis loomulikult läheb ka Paide käiku.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Millegi pärast kisun ma Paide duubli poole. St. DNB 5 tundub kuidagi väga kõrge. Jah, Kohtla-Järve on päris kuri sats, aga kapten Kaivoja on eemal. Eks seal oleneb muidugi väga palju ka sellest, mis satsi Paide kokku saab ja kas esindusest abi tuleb. Arvestades, et nädalavahetusel Premium liigas mänge pole, võib mõni esinduse mängija kaasa sõita. Kui abiväge tuleb, siis prooviks kindlasti. Kui ei, siis võiks Under 2.5 @ 3 olla üsna hea panus.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Eile mingit erilist väärtust ei olnud. Ise mängisin Vändra võitu, Kuressaare dnb ja FCI U21 dc, mille ma lives 1:1 seisult ära kindlustasin, sest stats oli ikka liiga jõhker. Minut pärast seda muidugi lõi Infonet 2:1.

Täna kui koosseisud vähegi lubavad, siis tahaks teha Rakvere dc Kalevi vastu ja võimalik et ka Raasiku -hc.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Maardu oli 2.80 coolbetis paar minta enne mängu. bet365 statistika järgi on Levadia hakanud suruma. Coolbetis Santos 1.20 Elva vastu, Mingi pluss Elvale ja alla 3,5 värava tunduvad mõeldavad. Samas Elva võõrsil vast on kehva ja Santose mängud lähevad tihti täiesti käest ära.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Levadia paistab põhjendamatult suur favoriit. Maardu mängu koefe ei leidnud üldse kuskilt - võeti maha või ei olnudki?

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Okei Flora on kohe ilge surve peale pannud, tundub, et väravad on aja küsimus. Samas sain +3 Welcole coolbetis 2.50. Kure mängu ei saagi laivis panustada.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Esiliiga spetsid, koosseisud on väljas, keegi midagi head näeb? Ise kohe miskit silma ei hakanud, Welcole plussi? Maardu kahe varumehega Kuressaares. Või on neil piisavalt klassi, et see sõit ei sega?

Leave a comment:

Working...
X